Bombonijere i baloni u obliku srca, ruže i romantične večere. Da, lako se prepoznaje standardni scenarij za dan zaljubljenih.

 

Galerija PR PR +0 PR Činjenica je da je praznik popularan u zapadnoj kulturi postao uobičajen i kod nas iz mnogih razloga, ali svi imaju isti razlog, a to je pronaći način da se nekoj osobi pokažu osjećaji. Povod kako bi otvoreno iskazali ljubav možemo pronaći svakog dana, ali na to mnogi zaboravljaju, a možda to i nije uvijek bio dio naše kulture. Pokušajmo se češće sjetiti onih čarobnih riječi „volim te“ ili možda malih znakova pažnje koji dovoljno govore sami za sebe. Ljubav je ključni dio formule za sretan i ispunjen život, a ostale sastojke izaberite sami.

Sasvim je u redu ako su vam večere i cvijeće klišej. Svatko može izabrati svoju poruku, kako nam za Dan zaljubljenih savjetuje FOREO, inovativni švedski beauty brand. Ako zaista želite iskoristiti 14. veljače kako bi izrazili svoje osjećaje prema nekome, to možete učiniti na brojne druge načine koji će razveseliti vašu bolju polovicu.

POKLON S OSOBNIM PEČATOM

Ako ste od onih za koje buket cvijeća i čokolada nisu opcija, uvijek možete iznenaditi svoju voljenu osobu nekim osobnijim poklonom. Zašto čekati rođendan ili godišnjicu kada već sada imate lijepi povod? Vaš dečko obožava taj jedan parfem koji vas stalno podsjeća na njega - idealna je prilika da mu ostavite novu bočicu na polici. Vaša djevojka stalno isprobava neke nove načine za njegu lica – oduševit će je LUNA mini 2 uređaj za čišćenje lica od posebnog silikona koji pulsira i efikasno čisti lice pružajući svjež i blistav izgled.

PORUKA LJUBAVI

Jednostavno „Volim te“ s emojijem koji samo vi koristite na WhatsAppu izmamit će najslađi osmijeh. Svi smo umirali od smijeha na poznatu romantičnu teen komediju „10 stvari koje mrzim kod tebe“ uz neodoljivog Heathe Ledgera, ali ovaj put vi napravite upravo suprotnu listu s 10 razloga zašto volite baš tu osobu i učinit će te da se osjeća najposebnijom na svijetu. Ako se nenajavljeno pojavite nakon predavanja na fakultetu ili na kraju radnog vremena pa spontano krenete zajedno u romantičnu šetnju, kuda vas put nanese, možete provesti nezaboravnu večer.

PR PR

VIDEO POZIV

Zahvaljujući modernoj tehnologiji dan zaljubljenih možete proslaviti pa čak i ako niste u istom gradu, državi pa čak i kontinentu. Dogovorite video poziv, prilagodite atmosferu, pustite vašu pjesmu u pozadini i uživajte u zajedničkim trenutcima, čak i ako su samo online. Kako bi vaša koža zasjala i preko video poziva, potrebno je samo 90 sekundi uz UFO mini. Svaki UFO mini tretman je poput dnevnog posjeta kozmetičkom salonu jer termo terapija koristi postupno zagrijavanje koje opušta i revitalizira, te oslobađa aktivne sastojke maske za lice do najdubljih slojeva kože, povećavajući učinkovitost u najkraćem roku!

Na kraju, ako bilo što od navedenog izvedete ovog 14. veljače, sasvim ćete sigurno oplemeniti vaš odnos i bit ćete inspirirani češće poklanjati male znakove pažnje kao vaše novo pravilo – „Love rules“. Zato slobodno možemo zaključiti – svima nam je potreban Dan zaljubljenih!

Tim povodom, FOREO vas daruje s 20% popusta na vaše omiljene LUNA mini 2 i UFO mini uređaje u svim Douglas parfumerijama i na foreo.com.
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju