Stilisti City Centera one savjetuju vam kako kombinirati ključne jesenske trendove za maksimalan modni učinak!

Ako ste i vi jedna od onih žena koje ne vole nositi visoke pete, ova modna sezona, jesen/zima 2016., idealna je za vas jer su u trendu cipele s block petom. Holivudske ljepotice već naveliko šeću upravo u ovakvim modelima obuće, a block peta osvojila je i svjetske dizajnere pa su je tako u svoje kolekcije uvrstili Alberto Guardiani, Marc Jacobs, Gucci, Stuart Weitzman i brojni drugi.

Prednost ovih modela je u tome što se mogu kombinirati u svim modnim stilovima, a kako postoje modeli različitih visina, s višom i nižom petom, lako ćete pronaći onaj u kojem se osjećate ugodno. Stilisti City Centera one odabrali su model iz trgovine Aldo, koji se odlično uklapa u klasični look pa su ih kombinirali sa statement hlačama i poslovnim odijelom koje su pronašli u trgovinama XYZ i Mango, a njihov primjer možete slijediti i vi!

Kako biste se izdvojili iz mase klasičnih, poslovnih lookova, predlažemo da u svoj outfit uvrstite military hlače ili kaput s mornarskim elementima, poput ovog iz Springfielda. Brojne druge trendi komade pronaći ćete u trgovinama City Centera one, a djelić novih trendova pogledajte u našoj galeriji.

Dodatnu inspiraciju svakako potražite i na www.citycenterone.hr.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju