Kanadska turneja vojvotkinje i vojvode od Cambridgea polako se bliži svom kraju. Mediji ih i dalje prate u stopu, a brzi i pažljivi fotografi snimili su i jednu simpatičnu fotografiju koja je mnoge nasmijala

Fotografija Catherine Middleton i kanadskog premijera Justina Trudeaua nastala tijekom posjeta kraljevskog para Vancouveru postala je pravi viralni hit.

Mnogi su primijetili da ni on nije mogla odoljeti šarmu i elokvenciji zgodnog 44-ogodišnjeg političara. Premijer i njegova supruga Sophie Gregoire susreli su se s vojvotkinjom i vojvodom od Cambridgea prije službenog posjeta jednoj organizaciji, a fotografi su snimili trenutak u kojem je Catherine premijeru uputila pogled zaljubljene tinejdžerice.

Korisnici društvenih mreža nisu propustili priliku malo se našaliti na račun vojvotkinje pa su mnogi zaključili da je 'jednostavno ostala zadivljena kanadskim znamenitostima', a primijetili su i da ovo nije bio jedini susret na turneji tijekom kojeg je pokazala simpatije prema njemu.

Žene diljem svijeta shvaćaju njezinu reakciju u potpunosti. Naime, kanadski premijer uživa veliku popularnost kod pripadnica ljepšeg spola, ali ne samo zbog svog naočitog izgleda nego i zbog svojih političkih stavova i osobnih uvjerenja.

Tako je jednom prilikom sam sebe prozvao feministom. Ako ste progresivni, onda biste trebali biti feminist zato što je to pitanje jednakosti i poštovanja. Učite li svoje sinove da budu fokusirani na ženska prava i ženske mogućnosti jednako kao što svojim kćerima govorite da mogu biti sve što požele? Iskreno, govorim da sam feminist koliko god mogu i svaki put kada to napravim dočeka me ogromna negativna reakcija, Twitter eksplodira samo zato što sam to rekao. Govorit ću to sve dok više ne bude reakcija, izjavio je kanadski premijer.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju