Australski fitness model i kraljica ljepote Chontel Duncel oštro je kritizirana na društvenim mrežama nakon što je na Instagramu objavila fotografiju s bebom koju je rodila prije 13 dana

Držanje novorođenčeta u rukama mnogim novim roditeljima izaziva paniku, budući da je važno odgovarajuće pridržavati bebin vrat i glavu nad kojima ono nema kontrolu u prvih tri mjeseca života.

No ovaj majčinski strah definitivno nema nova mama i australski fitness model Chontel Duncan. Na svojem profilu na Instagramu objavila je selfie u kojem u jednoj ruci drži malenog Miaha, a u drugoj drži pametni telefon te pozira pred ogledalom kupaonice u kratkim hlačicama i topiću.

 

A photo posted by ChontelDuncan (@chontelduncan) on


Iako je odjevna kombinacija razotkrila fit figuru žene koja je rodila dijete prije svega dva tjedna, komentatori su se osvrnuli na zabačeni položaj glave djeteta, koji nije imao odgovarajuću potporu u uspravnom položaju. Otkrijte ovdje kako treba držati bebu kod prvog kupanja.

U samo 24 sata od objave fotografije, fitness model dobio je više od 3.400 komentara, od čega je većina bila negativna, te u kojoj su joj roditelji iz cijelog svijeta držali lekcije o pravilnom držanju bebe.

'Ispričavam se, ali neću biti ljubazna prema onima koji pokušavaju osporiti moje korake kao nove majke ili me educirati o sigurnosti djeteta...kao što sam već objasnila Miah je podigao glavu na sekundu kada sam prizor zabilježila kamerom, a potom se opet naslonio na moja prsa.

 

A photo posted by ChontelDuncan (@chontelduncan) on


Novorođena djeca mogu samostalno podići glavu, vjerujte da ga znam držati i da znam što radim. Ako mi ne vjerujete jednostavno me prestanite pratiti na Instagramu
,' objasila je Chontel.

Bivša kraljica ljepote iz Brisbana bila je meta čestih kritika i kroz svoju prvu trudnoću, budući da je na društvenim mrežama dijelila fotografije kako vježba i održava mišićnu masu na trudničkom trbuhu.

 

A photo posted by ChontelDuncan (@chontelduncan) on


'Ljudi misle da ugrožavam svoje dijete, i da samo brinem o tome da budem mršava. Znam da je mnogima teško vjerovati u to, ali mnoge žene nose dijete na ovaj način,' pokušala se obraniti od verbalnih napada. Ovdje otkrijte tko je prva trudnica s trbušnjacima koja je zapalila internet i društvene mreže.

 

A video posted by ChontelDuncan (@chontelduncan) on

Unatoč čestim kritikama, Chontel Duncan ima gotovo pola milijuna obožavatelja na Instagramu koji ju podupru u svemu što radi, te joj plješću na brzom gubljenju trudničkih kilograma nakon poroda.

Mislite li da Chontal s pravom kritiziraju na društvenim mrežama?

glasova:
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju