Razvod roditelja za dijete je trauma, naročito ako se roditelji ne slažu. No jedna proširena američka obitelj pokazala je da i razvedeni roditelji mogu itekako dobro funkcionirati skupa, kao i njihovi novi partneri, i to su dokazali snažnom fotografijom koja je dosad podijeljena gotovo 86.000 puta

Clara Cazeau i Ricky Plaayer, roditelji 4-godišnje Maelyn razveli su se 2013. godine, ali nisu dopustili da to stane na put zajedničkom odgoju njihove kćeri. Ricky i Clara, kao i njihovi novi bračni partneri, u dobrim su odnosima i često se nalaze zbog dobrobiti svoje kćerkice te puno toga rade zajedno. Zajedno su na rođendanima, praznicima, utakmicama ili se samo druže.

'Jedna proširena američka obitelj pokazala je da i razvedeni roditelji mogu itekako dobro funkcionirati skupa i to su dokazali snažnom fotografijom koja je dosad podijeljena gotovo 86.000 puta'

Maelynina pomajka Emilee Plaayer nedavno je na Facebooku objavila fotografiju s utakmice njene pokćerke koja je postala viralna jer šalje važnu poruku o roditeljstvu.

Zbog nas, nikada neću povjerovati da rastavljeni roditelji i njihovi novi partneri ne mogu funkcionirati skupa. Znam kroz iskustvo da mogu funkcionirati! Izaberite raditi ono što je najbolje za vaše dijete i sve će doći na svoje mjesto, poručila je Emilee uz fotografiju koja je dosad prikupila 34.000 lajkova, a podijeljena je gotovo 86.000 puta.

Na fotografiji četiri odrasle osobe nose majice s natpisima na leđima pomajka, tata, mama, poočim, dok ona najvažnija osoba, 4-godišnja Maelyn, stoji u sredini.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju