Miranda Kerr i Katy Perry pozirale su skupa na crvenom tepihu svečanog događanja G'Day USA Arts Gala održanom u Los Angelesu. Bila bi to samo još jedna obična zajednička fotografiju dviju slavnih dama da nije riječ o bivšoj i sadašnjoj partnerici Orlanda Blooma. Da se Miranda i Katy jako dobro slažu, Perry je dokazala i dirljivim govorom o svojoj "drugoj sestri".

Galerija Miranda Kerr i Katy Perry skupa na crvenom tepihu - 4 Miranda Kerr i Katy Perry skupa na crvenom tepihu - 3 Miranda Kerr i Katy Perry skupa na crvenom tepihu - 1 +5 Katy Perry i Miranda Kerr na svečanom dođanju G'Day USA Arts Gala u Los Angelesu

Katy Perry na gala večeri uručila je Mirandi Kerr nagradu Excellence in the Arts kudo, a taj trenutak pjevačica je popratila kratkim govorom.

Mnogi od vas možda su zbunjeni zašto ja uručujem Mirandi ovu nagradu. Ne uklapa se u priču o bivšoj i novoj ženi. Mnogi u medijima željeli bi nas vidjeti kako se hrvamo u blatu, ali ovdje je riječ o ljubavi, a Miranda je ljubav.

Tako sam zahvalna na našoj modernoj spojenoj obitelji. Kao da sam dobila još jednu sestru, onu s kojom se dopisujem odvojeno od obiteljskog chata i s kojom se slažem, kazala je Katy Perry blistajući u zlatnom kompletu australskog brenda Zimmermann.

Miranda Kerr i Katy Perry skupa na crvenom tepihu - 6 Katy Perry i Miranda Kerr na svečanom dođanju G'Day USA Arts Gala u Los Angelesu (Foto: Guliver image)

Njezine riječi otkrile su puno o odnosu kakav sadašnja i bivša partnerica glumca Orlanda Blooma imaju. Bloom je od 2010. do 2013. godine bio u braku s Mirandom Kerr te imaju 12-godišnjeg sina Flynna. S Katy Perry vezu je započeo 2016., zaručili su se tri godine kasnije, a u kolovozu 2020. dobili su kćer Daisy. Par se nakratko bio razišao 2017., no iduće godine su se pomirili.

Miranda Kerr i Katy Perry skupa na crvenom tepihu - 2 Miranda Kerr i Orlando Bloom bili su u braku tri godine (Foto: Guliver image)

Miranda sa sadašnjim suprugom, osnivačem Snapchata Evanom Spiegelom ima dva sina, trogodišnjeg Milesa i četverogodišnjeg Harta. Bivša Victorijina anđelica još u studenom 2020. otkrila je glumici Drew Barrymore u njezinu talk showu da je s Katy izgradila čvrstu vezu na obiteljskim druženjima.

Miley Cyrus U mrak haljini staroj 32 godine Miley Cyrus poručuje - mogu voljeti sebe bolje nego ti

Zaista uvijek mislimo što je najbolje za Flynna i mislim da je to najvažnije, rekla je Miranda Kerr.

Miranda Kerr i Katy Perry skupa na crvenom tepihu - 9 Katy Perry i Orlando Bloom u vezi su od 2016. godine (Foto: Guliver image)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju