Multiplatinasta glazbenica Miley Cyrus objavila je "Flowers", prvi singl s nadolazećeg, 8. studijskog albuma "Endless Summer Vacation", koji opisuje kao svoje ljubavno pismo Los Angelesu.

Galerija Miley Cyrus Revija Yves Saint Laurent za jesne/zimu 1991/92 Miley i haljina Yves Saint Laurent +1 Miley Cyrus

U pjesmi "Flower" Miley govori o ljubavi prema sebi i hrabrosti, a mnogi smrataju da se u njezinim stihovima prepoznaju i poruke njezinu bivšem suprugu Liamu Hemsworthu.

Počela sam plakati / Ali onda sam se sjetila / Mogu si kupiti cvijeće / Napisati svoje ime u pijesku, prije nego što je konačno i snažno izjavila Mogu voljeti sebe bolje nego ti

Miley je očekivano obožavateljima predstavila i modni spot za "Flowers" koji je u nekoliko dana od objave na YouTubeu dostigao više od 31 milijun pregleda.

U vizualno do detalja razrađenom spotu Miley nosi vintage haljinu od zlatnog lamea s kapuljačom modne kuće Saint Laurent iz kolekcije za jesen/zimu 1991./1992. godine. 

Pjevačici ovo nije prva suradnja s tom francuskom modnom kućom, već je u više navrata nosila kreacije rokerskog stila koje je trenutačni kreativni direktor Saint Laurenta Anthony Varcello dizajnirao baš za nju.

Miley je jedno od najutjecajnijih imena u pop-kulturi s više od 192 milijuna pratitelja na Instagramu.

Ima šest #1 albuma, uključujući i album "Bangerz" 2013. nominiran za Grammy, koji je također certificiran kao trostruko platinasti u SAD-u. Uz to, tijekom svoje karijere imala je impresivnih pet rasprodanih svjetskih turneja.

Nije posvećena samo glazbi već i svojoj neprofitnoj organizaciji "The Happy Hippie Foundation", koja pomaže mladim beskućnicima, LGBTQ zajednici i ostalim ranjivim skupinama.

Miley i haljina Yves Saint Laurent Haljina iz spota datira iz 1991. godine (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju