Gigi Hadid trenutno je najuspješnija manekenka na svijetu. Za većinu ona izgleda savršeno, ali strani magazini ipak retuširaju njezine fotografije, na opće ogorčenje mnogih

Gigi Hadid pokorila je modni svijet u posljednjih godinu dana. Skoro pa nema naslovnice modnog magazina koju nije krasila, a posljednje pojavljivanje na naslovnici kineskog izdanja magazina Vogue razljutilo je njezine fanove.

Naime, magazin je retuširao njezino tijelo tj. skinuo s njega sve pjegice, madeže i posvijetlio joj kožu. Iako ovo nije prvi put da je Gigi podvrgnuta ovakvom tretmanu Photoshopom, izgleda da je ova naslovnica bila kap koja je prelila čašu njezinim obožavateljima koji su zasuli društvene mreže ogorčenim komentarima.

 

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Ovo je prevara. Žalosno je da se takva savršena ljepotica mora retuširati, samo je jedna u nizu negativnih reakcija.

Međutim, neki su ipak stali u obranu Photoshopa. Njezin posao je da se svidi javnosti. U Kini se cijeni svijetla čista koža bez madeža i zato su je tako prikazali. Smirite se, i dalje izgleda fenomenalno, zaključio je jedan komentator.

 

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Lijepa 20-godišnjakinja obožava svaki dio svog tijela pa je tako oduvijek bila ponosna na madeže i pjegice. Zbog njih sam prepoznatljiva. Mnogi se ljute kada vide da ih netko izbriše. To nikada nije moja želja. Ako se to dogodi, onda je to odluka klijenta. Ja ih obožavam, rekla je Gigi u jednom intervjuu.

Smatrate li da je ovakvo retuširanje opravdano?

glasova:

 

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju