Ljubav je jedan od onih osjećaja koji je često teško opisati riječima. Ne postoji jedna, konačna definicija ljubavi. Svatko ju gleda na neki svoj način, svatko ima svoje neke sitnice koje povezuje s ovim osjećajem. Sve ovo vrijedi i za muškarce. Svaki od njih ljubav opisuje drugačije.

Mi smo u nastavku izdvojili deset opisa od ljubavi od strane frajera. Slažete li se s njima?

UŽIVANJE U STABILNOSTI

"Kada nestane leptirića u stomaku svaki put kada vas nazove ili pošalje poruku, kada više nisi uzbuđen oko nekih novih stvari u vezi, kada se ne ponašate oboje uvijek najbolje, kada vidiš njezine mane i dopustiš joj da ona vide tvoje, kada ste preživjeli nesuglasice, svađe. Kada niste intimni svaki put kada uhvatite malo vremena za sebe.

Ali kada je ona i nakon svega toga i dalje tvoja omiljena osoba i kada i dalje radite stvari jedno za drugo jer vas usrećuju . Kada odsutstvo ružičastih naočala nije zamijenila srdžba, nego kada s tom osobom uživate u stabilnosti i sigurnosti. To je ljubav."

Slika nije dostupna Blizanci i ljubav: Sedam (ne)istina o muškarcima rođenima u ovom znaku

Slika nije dostupna Iznenađenje ili ne? Znak koji pokazuje da ste u sretnoj vezi

OSJEĆAJ SREĆE

"Ljubav je kada se osjećaš sretnije i sigurnije nego ikad prije. I kada imaš snažan poriv da se i druga strana osjeća tako."

ČUDNA GLAD

"Za mene je ljubav poput onog osjećaja u želucu kada si gladan, ali istovremeno ti se povraća od samog pogleda na hranu."

Slika nije dostupna Tajna dugovječne ljubavi? Slavni parovi koji su vezu započeli na najbolji način

KADA JE STVARNO POZNAJEŠ

"Svi smo valjda različiti, ali za mene je ljubav onaj osjećaj kada stvarno poznaješ nekoga i prema njemu osjećaš naklonost dublju nego prema ikome drugome. I sve to u kombinaciji s prijateljstvom i fizičkom privlačnošču."

VEZA KOJA SE NE MOŽE OPISATI

"Jako je teško riječima opisati što osjećam prema svojoj partnerici, to je povezanost koju ne mogu opisati. To je povezanost zbog koje znam što ona osjeća u svakom trenutku i znam da ona zna kako se ja osjećam. Sve bih žrtvovao za nju. Ljubav se ne može opisati, ali znam da je osjećam."

KAO KAD SI KOD KUĆE

"Mnogi kada opisuju ljubav koriste riječi puput sreća, euforija, uzbuđenje... Moje mišljenje je da to nije točno. Prava ljubav je ugodna, imate osjećaj da je to ispravno, osjećate se kado da ste kod kuće."

SLUŠAŠ NJU UMJESTO MAME

"Prava ljubav je kada poslušaš nju umjesto majke i kasnije ne osjećaš grižnju savjesti zbog toga."

ZA NJU ŽELIŠ SVE NAJBOLJE

"Ljubav je kada za nekoga želite baš sve najbolje i učinit ćete sve za njih. Sve osim tga nije ljubav, nego privrženost ili zaluđenost."

Slika nije dostupna Hrvati priznali: 10 najvećih tajni koje skrivamo od svojih cura i žena

NJENE POTREBE ISPRED TVOJIH

"Ljubav je za mene značila podsvjesno stavljanje njezinih potreba ispred mojih i poticanje njezine radosti i osmijeha."

NE ŽELIŠ NIKOGA OSIM NJE

"Ljubav je znati da ne želiš nikoga osim nje. Primjerice kada ti se privlačna žena krene nabacivati, ali ti voliš svoju djevojku i ne razmišljaš o tome."

TO NIJE SAMO JEDAN OSJEĆAJ

"Neki se sigurno neće složiti s mojim mišljenjem, ali ja ne vjerujem da je ljubav samo jedan osjećaj. Ljubav je veza koja može imati gomilu različitih osjećaja, uglavnom dobrih, ponekad loših, ponekad nikakvih. Važno je samo da obje strane jedna drugu poštuju."

LJUBAV U FAZAMA

"Ljubav ima nekoliko faza. Prva je privlačnost, zatim opsesija, pa gledanje na partnericu kao na savršeno stvorenje. A onda polako počinješ vidjeti pravu osobu i osjećaj koji u tom trenutku preostane je ili ljubav ili ništa."

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju