Za sve knjigoljupce i knjigoljupke održat će se ''Francuska večer" u Hoću knjigu Megastoreu 1. veljače u 19 sati. Uz poznate domaće književne blogerice, poseban gost večeri bit će Michel Forissier koji će prisutnima približiti francuske lokalitete u popularnoj literaturi

Poznate književne blogerice Alis Pečarić Marić, Ana Jembrek i Andrea Cvjetković govorit će o snazi knjiga, ljubavi i čarobnim francuskim krajevima.

Ove zaljubljenice u francusku literaturu upoznat će vas s tri prekrasne knjige očarane Parizom: "Malom pariškom knjižarom" Nine George, "Kako biti Parižanka u svakoj prilici" autorica Anne Berest, Audrey Diwan, Caroline De Maigret i Sophie Mas te "Vikend u Parizu" Jojo Moyes.

Poznate književne blogerice, Alis Pečarić Marić, Ana Jembrek i Andrea Cvjetković, govorit će o snazi knjiga, ljubavi i čarobnim francuskim krajevima.

Na druženju će se degustirati i poneka francuska slastica, a posve u duhu opuštenog francuskog hedonizma i ležernosti. Poseban gost večeri bit će Michel Forissier koji će prisutnima približiti francuske lokalitete u popularnoj literaturi.

Iznenađenjima neće biti kraja jer ćemo na "Francuskoj večeri" otkriti i pravila nagradnog natječaja u kojem će jedan sretni par osvojiti romantični vikend u Parizu koji je organiziran u suradnji s Čitaj knjigu, Atout France i Air France.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju