Ako vam je njega tijela bitna, u svojoj kupaonici vjerojatno imate piling. Među brendovima koji su poznati po pilinzima je i Frank Body, a njihov glikolni piling za tijelo toliko je dobar da je postao viralni bestseler s gomilom dobrih ocjena i recenzija.

Frank Body Glycolic Body Scrub, kako mu se navodi u opisu, je proizvod koji će vam osigurati nevjerojatno glatku kožu.

On je između ostalog i rješenje za prištiće, bilo kakve kvržice i suhoću kože. Jedan od razloga zašto je ovaj piling tako dobar je glikolna kiselina, a kombinacija kemijskog i fizičkog pilinga je ta koja daje rezultate. Hamamelis i niacinamid umiruju kožu i sužuju pore kako bi pomogli u smanjenju akni i crvenila.

Tvorci pilinga hvale se i da kožu čini divnom, glatkom i ravnomjernom bez stvaranja nereda.

Piling se koristi tako da tijekom tuširanja rukom zagrabite prozvod iz posude i umasirate ga u kožu kružnim pokretima. Savjet je da posvetite posebnu pažnju područjima koja zahtijevaju više njege i vaše pozornosti. Piling  ostavite na koži jednu minutu kako bi odradio svoj posao i nakon toga ga isperite.

Već nakon prvog tuširanja koža bi trebala miti mekša i ujednačenija, a uz redovitu upotrebu, na koži ćete primijetiti manje crvenila i neravnina, poboljšan tonus i glađu teksturu.

Frank Body Glycolic Body Scrub Frank Body Glycolic Body Scrub (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Ovo sve navedeno kažu tvorci pilinga koji košta 22 eura. No, vjerojatno vam je puno važnije što kažu oni koji su ga već isprobali. Na raznim internetskim stranicama za recenziranje proizvoda ovaj bestseler dobiva brojne pohvale i visoke ocjene. Dio oduševljenih komentara izdvojili smo u nastavku.

Koža mi je tako meka i glatka nakon korištenja što obožavam. I traje danima.

Isprobala sam razne vrste pilinga i nikada se ništa nije riješilo. Ovaj piling djeluje. Koristim ga jednom ili dva puta tjedno i zaista uklanja mrtve stanice kože, a kožu čini lijepom i mekom. Osim toga, pakiranje dosta dugo traje.

Ovaj piling mi je stvarno pomogao očistiti kožu i volim ga. Plus, nije skup kao neki drugi. Svakako ga preporučam.

Koristim ga za akne na leđima i nikada prije ništa nije ovako dobro djelovalo. Uklanja i crvene mrlje. Konačno se osjećam samopouzdano kad nosim majice bez rukava i odjeću koja otkriva leđa.

Nadam se da se ovaj piling nikada neće prestati prozvoditi. Odličan je za Keratosis pilaris (pureća koža) i urasle dlake.

Sedam mazalica za tijelo koje mirišu mazno poput parfema Krema za tijelo Afrodita Sun Care jogurt poslije sunčanja, 12,10 eura L'Occitane bademovo koncentrirano mlijeko, 51 euro +4 La PIEL ulje za sunčanje limun/ananas, 14,90 eura

10 mirišljavaca zbog kojih je tuširanje najbolji dio dana Aesop A Rose By Any Other Name Body Cleanser, 41 euro L'Occitane Lavande Blance gel za tuširanje, 16,70 eura Avon L'Amour Sunrise gel za tuširanje, 3,20 eura +8 Nivea Fresh Blends Apricot gel za tuširanje

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju