Pjevačica Franka Batelić ne skriva da vrijeme najviše voli provoditi u svom Rapcu, u društvu obitelji, prijatelja i preslatkog psa Oskara.

Njezin Rabac poslužio je i kao savršena kulisa za jedno snimanje koje je odradila s cijenjenim hrvatskim fotografom Šimom Eškinjom.

Kad Šime Eškinja svrati do Rapca i odlasku na plažu, na kojoj se inače kupaš s Oskarom, da jednu sasvim novu dimenziju, napisala je pjevačica na Instagramu.

Franka je izgledala kao prava morska vila, a tom dojmu doprinijela je i voluminozna svjetloplava couture kreacija od organze hrvatskog brenda Becha Design, iza kojeg stoji dizajnerica Božena Bratović Smolić.

Slika nije dostupna 15 kaftana za plažu u kojima ćete poželjeti provesti cijelo ljeto

  Bershka, 99,90 kn 10 kupaćih kostima koji najbolje izgledaju uz svijetlu i blijedu put

Ispod nje Franka je nosila jednodijelni kupaći kostim u bijeloj boji. Ako na plaži volite dodatno naglasiti svoju preplanulu put i željeli biste kupaći kostim koji će vam u tome pomoći, ne možete pogriješiti ako odaberete upravo bijeli model.

Bez obzira na to volite li jednodijelne ili dvodijelne kupaće kostime, modeli u bijeloj boji stvorit će najveći kontrast s vašom puti te će ona pritom najviše doći do izražaja.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju