Iza nas je druga emisija nove sezone showa "Ples sa zvijezdama", koji nedjeljom navečer možete pratiti na Novoj TV. Kandidati i njihovi plesni partneri opet su gledatelje prikovali za male ekrane svojim izvedbama.

Galerija Hlače i top brenda ASOS Hlače i top brenda ASOS Rasprodane štikle brenda ASOS iz linije Desing +1 Franka Batelić

Druga emisija bila je posvećena latino plesovima, a natjecateljski dio večeri zatvorila je Domenica Žuvela, koja je sa svojim mentorom Alanom Walmeom otplesala vatrenu salsu. Oduševila je sve članove žirija, a posebno svoju kolegicu Franku Batelić, koja je nahvalila i njezinu izvedbu i stajling.

Franka je također zablistala u efektnoj kombinaciji koju je osmislila njezina stilistica Jasenka Tudor Bevanda.

Franka Batelić Franka Batelić (Foto: Pave Elez)

Ne treba nam milijun dolara da bismo izgledali kao milijun dolara, a to dokazuje i ova Frankina kombinacija sastavljena od komada brenda ASOS.

Zeleni komplet sastavljen od voluminoznih kratkih hlača i raskošnog topa dio je njihove linije LUXE, a narančaste štikle na vezanje koje su trenutno rasprodane dio su linije Design. Na prvi pogled kombinacija malo zavarava jer hlače vizualno djeluju kao suknja mini kroja.

Hlače i top brenda ASOS Hlače i top brenda ASOS (Foto: Asos)

Ovo izdanje pun je pogodak i po pitanju boje. Zelena je jedna od najpopularnijih proljetnih boja, ali i najprikladnijih s obzirom na to da simbolizira buđenje prirode, a posebno je upečatljiva kada se kombinira s drugim efektnim nijansama.

Rasprodane štikle brenda ASOS iz linije Desing Rasprodane štikle brenda ASOS iz linije Desing (Foto: Asos)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju