Iza nas je druga emisija nove sezone showa "Ples sa zvijezdama", koji nedjeljom navečer možete pratiti na Novoj TV. Kandidati i njihovi plesni partneri opet su gledatelje prikovali za male ekrane svojim izvedbama.

Druga emisija bila je posvećena latino plesovima, a natjecateljski dio večeri zatvorila je Domenica Žuvela, koja je sa svojim mentorom Alanom Walmeom otplesala vatrenu salsu. Oduševila je sve članove žirija, a posebno svoju kolegicu Franku Batelić, koja je nahvalila i njezinu izvedbu i stajling.

Franka je također zablistala u efektnoj kombinaciji koju je osmislila njezina stilistica Jasenka Tudor Bevanda.

Ne treba nam milijun dolara da bismo izgledali kao milijun dolara, a to dokazuje i ova Frankina kombinacija sastavljena od komada brenda ASOS.

Zeleni komplet sastavljen od voluminoznih kratkih hlača i raskošnog topa dio je njihove linije LUXE, a narančaste štikle na vezanje koje su trenutno rasprodane dio su linije Design. Na prvi pogled kombinacija malo zavarava jer hlače vizualno djeluju kao suknja mini kroja.

Ovo izdanje pun je pogodak i po pitanju boje. Zelena je jedna od najpopularnijih proljetnih boja, ali i najprikladnijih s obzirom na to da simbolizira buđenje prirode, a posebno je upečatljiva kada se kombinira s drugim efektnim nijansama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju