Franka Batelić bila je mamac za poglede dok je dolazila pred crkvu Pohođenja Blažene Djevice Marije sv. Elizabeti u Balama gdje je danas izrekla sudobnosno da Vedranu Ćorluki.

Galerija Vjenčanje Franke Batalić i Vedrana Ćorluke - 4 Vjenčanje Franke Batalić i Vedrana Ćorluke - 6 Vjenčanje Franke Batalić i Vedrana Ćorluke - 5 +2 Franka Batelić u prekrasnoj kreaciji Caroline Herrere
Od veličanstvene vjenčanice bez rukava u kreaciji Caroline Herrerekoja je naglasila njezinu ženstvenu figuru i odgovarajućeg čipkanog vela, samo je ljepši bio njezin široki osmijeh kojeg nije skidala s lica.

Nagađalo se kako će Franka za svoj poseban dan odjenuti kreaciju eNVy room s obzirom da često surađuje s dizajnerskim dvojcem Vjekom Franetovićem i Nikicom Ivančevićem.

Čipkanu vjenčanicu s bogatom krinolinom sparila je s bijelim sandalama otvorenih prstiju na blok petu.

Odabranik njezina srca za vjenčanje je odabrao tamnoplavo troredno odijelo i svečane crne cipele. Vjenčanje Franke Batalić i Vedrana Ćorluke - 5 Vedran Ćorluka u crkvu je došao sat vremena prije svoje drage (Foto: Borna Filić/PIXSELL)
Lijepa pjevačica i hrvatski nogometaš izrekli su sudbonosno da u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u Balama pred najbližim članovima obitelji te prijateljima.

Na ovaj način okrunili su svoju šestogodišnju vezu koja za počela na jednom ljetnom tulumu na popularnoj plaži Zrće.

Svadbenu svečanost za svoje goste priredit će u luksuznoj vili Meneghetti u Balama gdje će ih cijele večeri zabavljati Tony Cetinski.

Kako su izgledali mladenci prije svadbene svečanosti pogledajte u našoj fotogaleriji. Vjenčanje Franke Batalić i Vedrana Ćorluke - 3 Franka Batelić u prekrasnoj kreaciji Caroline Herrere (Foto: Borna Filić/PIXSELL)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju