Franka Batelić voli eksperimentirati s modnim kombinacijama, a svoja izdanja pokazivati na društvenim mrežama. Podijelila je na svojem Instagramu dio nove kolekcije talijanskog brenda Pinko, čija je modna ambasadorica, a čije komade vole nositi i brojne Hrvatice.

Mlada pjevačica zasjala je u koloritnom izdanju koje prkosi jesenskom sivilu i magli. Na fotografiji nosi upečatljivu ljubičastu suknju asimetričnog kroja i rastezljivog pojasa u koji je utaknula šareni džeper od žakarda.

Slika nije dostupna Franka Batelić: Kultne tenisice koje su godinama dominirale na hrvatskim ulicama

Kombinacijom su pak dominirale crne baršunaste čizme visokih sara te ukrašene zlatnom kopčom koje joj dopiru iznad koljena. Iako imaju potpeticu od 8,5 centimetara, riječ je o blok-peti koja pruža maksimalnu udobnost za stopala te omogućuju cjelodnevno hodanje.

Čizme visokih sara popularan su model u jesensko vrijeme, a izvrsno se kombiniraju za dnevne i večernje prilike. Odlično se kombiniraju sa skinny trapericama, tajicama, maksi suknjama, ali i mini haljinama.

Franka Batelić
izdanje je zaokružila tamnoplavom baršunastom torbicom i crnim kožnatim remenom, a u opis fotografije napisala Alice in Colorland jer svijet želi vidjeti sve tvoje boje. Obožavatelji su se u komentarima složili da Franki izvrsno stoji to carstvo boja.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju