Prvi Masterclass poznatog hrvatskog vizažista Karla Rusana okupio je brojne make-up entuzijaste i ljubitelje šminke. Svojim dolaskom podržala ga je i njegova prijateljica i suradnica Franka Batelić.

Franka mu je na Instagramu čestitala na uspjehu, a pritom je pokazala i kombinaciju u kojoj je došla na Masterclass.

Izgledala je fantastično od glave do pete odjevena u crne komade. Kombinezon popularnog srpskog brenda Mom's Pants u struku je stegnula predimenzioniranim remenom te nadopunila kožnatom jaknom ležernijeg kroja i čizmama do koljena.

Za sve obožavateljice crne boje ovo je kombinacija iz snova, ali ne i za Annu Wintour.

Urednica američkog izdanja magazina Vogue mnogo je puta priznala da ne voli nositi crnu boju, a posebno joj se ne sviđaju kombinacije koje su u potpunosti sastavljene od crnih komada.

U videorubrici Go Ask Anna na službenom kanalu magazina Vogue na YouTubeu Anna je odgovarala na razna pitanja prolaznika s ulica New Yorka. Jedno od njih bilo je i pitanje kako razigrati potpuno crnu kombinaciju, na što je Anna ekspresno odgovorila: Jednostavno je nemojte nositi.

Anna Wintour Anna Wintour (Foto: Guliver Image)

Najmoćnija žena mode smatra kako je to previše sumorno izdanje, ali na Frankinu primjeru jasno se vidi da je Anna u krivu. Kombiniranjem crnih komada vrlo modernog kroja napravljenih od materijala različitih tekstura Franka je stvorila baš efektno i zanimljivo modno izdanje, nimalo sumorno i vrlo trendovsko.

Anna Wintour Anna Wintour (Foto: Guliver Image)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju