Franka Batelić vratila se na Zagrebački festival, ali ovaj put nije se našla u natjecateljskoj ulozi. Pjevačica je na jubilarnom 70. izdanju ovog glazbenog festivala nastupala u dijelu programa posvećenom Dragi Dikliću.

Galerija Franka Batelić na Zagrebačkom festivalu 2019. godine Igor Barberić, Franka Batelić i Marko Ciboci Žiri emisije Ples sa zvijezdama +2 Franka Batelić

Legendarni glazbeni velikan Drago Diklić dobitnik je ovogodišnjeg priznanja za posebna doprinos Zagrebačkom festivalu, a izvedbe njegovih pjesama "Opet si plakala", "Još samo večeras" i "Zagreb je najljepši grad" bile su jedan od najemotivnijih trenutaka večeri.

Franka Batelić na Zagrebačkom festivalu 2019. godine Franka Batelić na Zagrebačkom festivalu 2019. godine (Foto: Zeljko Puhovski/Cropix)

Franka se 2019. godine natjecala na festivalu sa svojom pjesmom "Tajno" i tada je zablistala u prekrasnoj žutoj haljini, a ovaj put odlučila se za bijelu boju.

Nosila je kreaciju makedonskog dizajnera Mitka Zanova iz njegove kolekcije Nocturnal za proljeće 2023. godine.

Nakon događaja koji dolaze uz traumatično iskustvo slijedi iscjeljujuće putovanje. Inspiracija za kolekciju Nocturnal 23 temelji se na jednom takvom putovanju i emocijama koje nam pomažu da se nosimo s tim poput straha, frustracije, ljutne i tuge. Ono što iskusimo na tom putovanju možda nije uvijek lijepo, ali ta staza vodi nas do moćne energije koja nastaje kako bi nam pomogla da krenemo naprijed, kazao je dizajner o kolekciji u kojoj se nalazi Frankina predivna bijela haljina s pripadajućim grandioznim plaštem.

Malo starog holivudskog glamura, napisala je Franka na svom službenom profilu na Instagramu uz galeriju fotografija na kojima nosi ovu svečanu kreaciju koja nas uistinu vraća u Zlatno doba Hollywooda.

Glamurozan dojam dodatno je pojačala voluminozna frizura, blještav nakit brenda Swarovski i crveni ruž kao jedan od simbola vječne elegancije.

U galeriji provjerite kakve je još bijele kreacije Franka dosad nosila u raznim prigodama.

Žiri emisije Ples sa zvijezdama Žiri emisije Ples sa zvijezdama (Foto: Davor Pongracic/Cropix)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju