Modni dvojac eNVy room predstavio je svoju novu kolekciju na reviji koju je pratila i Franka Batelić

Galerija Franka Batelić Franka Batelić Franka u društvu Nikice Ivančevića i Vjeke Franetovića +0 Duboki dekoltei često su povod modnih nezgoda na crvenom tepihu Obožavatelji modnog brenda eNVy room iza kojeg stoje Nikica Ivančević i Vjeko Franetović, u showroomu ovog dvojca imali su priliku pogledati novu kolekciju.

Spektakularnu reviju pratile su mnoge poznate domaće dame, a među njima je bila i Franka Batelić, koja često nosi kreacije toga brenda. Tako je u spotu za svoj novi singl "S tobom" odjenula njihovu crnu haljinu od svile te bijeli kombinezon sa suknjom od tila i raskošnim plaštem.

Na reviju je pak došla u elegantnom crnom kombinezonu s dubokim prorezom i klasičnim salonkama u istoj boji.
Franka Batelić Franka Batelić Foto: John Pavlish/PR
Na crvenim tepisima diljem svijeta često viđamo odjevne komade s dubokim dekolteima i dok neki izgledaju elegantno i zavodljivo, drugi se opasno približe granici dobrog ukusa.

Franka je svojim primjerom pokazala kako izgleda primjeren dekolte iz prve kategorije. Trake od tila od kojeg je napravljen i šlep na stražnjem dijelu kombinezona sprječavaju bilo kakve potencijalne modne neugodnjake kakve bi inače mogao prouzročiti prorez ove dubine.

Mlada pjevačica predstavljat će Hrvatsku na ovogodišnjem Eurosongu, a hoće li i prilikom odabira odjeće za taj važan nastup povjerenje pokloniti eNVy roomu, saznat ćemo u svibnju.
Duboki dekoltei često su povod modnih nezgoda na crvenom tepihu Duboki dekoltei često su povod modnih nezgoda na crvenom tepihu Foto: Getty Images
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju