Franka Batelić bila je pobjednica Plesa sa zvijezdama 2009. godine, a danas je članica žirija ovog popularnog showa zajedno s Larisom Lipovac, Igorom Barberićem i Markom Cibocijem.

Galerija Franka Batelić u haljini Krie Designa u trećoj emisiji Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u haljini Krie Designa u trećoj emisiji Plesa sa zvijezdama - 1 Franka Batelić u haljini Krie Designa u trećoj emisiji Plesa sa zvijezdama - 4 +1 Franka Batelić u haljini Krie Designa u trećoj emisiji Plesa sa zvijezdama - 3

Franka Batelić privlačila je mnoge poglede svojim modnim kombinacijama i u trećoj emisiji „Plesa sa zvijezdama“ koji nedjeljom navečer možete pratiti na Novoj TV.

Hrvatska pjevačica zablistala je u odvažnoj haljini hrvatskog brenda Krie Design iza kojeg stoji dizajnerica Kristina Burja, a s kojom uspješno surađuje već dugi niz godina.

Točnije, Franka je nosila upečatljivu kreaciju od ljubičastog baršuna bez rukava kod koje se gornji dio pripija uz tijelo poput korzeta. Iako je donji dio haljine ukrašen dugim šlepom koji prolazi prednjom i stražnjom stranom modela, i dalje razotkriva noge poput minice.

Franka Batelić u haljini Krie Designa u trećoj emisiji Plesa sa zvijezdama - 1 Franka Batelić u haljini Krie Designa (Foto: Pave Elez)

Ova haljina kreairana je za Franku povodom nastupa u showu Ples sa zvijezdama. Haljina je od finog baršuna i nadovezuje se na aktualnu Krie kolekciju u kojoj su predstavljena baršunasta odijela u posebnim tonovima.

U njoj se nalaze i haljine sa zanimljivim izrezima koje su prepoznate kao trend sezone, a koji će se sigurno nastaviti i u idućem razdoblju, otkrila je Kristina Burja.

Baršun je udoban materijal, daje dozu glamura i odličan je izbor za prijelazno razdoblje. Ljubičaste je IT boja i Franki odlično pristaje, dodala je vlasnica Krie Designa.

Franka Batelić Franka Batelić: Fantastična kombinacija koja zavarava na prvi pogled

Franka Batelić kao članica žirija u Plesu sa zvijezdama na Novoj TV Franka Batelić: "Faraonska" haljina u kojoj se žena osjeća božanstveno

Frankina stilistica Jasenka Tudor Bevanda ljubičastu haljinu je sparila sa sivim sandalama otvorenih prstiju ukrašenu remenčićima i visokom potpeticom, ali i s nekolicinom decentnih komada nakita – prstena, narukvica i lančića.

Franka Batelić u haljini Krie Designa u trećoj emisiji Plesa sa zvijezdama - 4 Sive sandale sjajno su se uklopile u odjevnu kombinaciju (Foto: Pave Elez)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju