Hrvatsko tržište od danas je bogatije za novi kozmetički brend iza kojeg stoji pjevačica i članica žirija u showu "Ples sa zvijezdama" Franka Batelić. Ako ste posljednjih dana na društvenim mrežama naletjeli na hashtagove "franklygood" ili "habulous" onda ste već zagrebali po površini priče koja se kuhala nekoliko godina.

Galerija Pjevačicia Franka Batelić pokrenula je brend Frankly good Ideja o stvaranju proizvoda nastala je prije tri godine U ponudi je osam nijansi mat tekućeg ruža +3 Sjajilo za usne dolazi u dvije nijanse

Priča, odnosno ideja sada je postala brend imena "Frankly good" koji u svojoj trenutnoj ponudi ima 12 make-up i skin care proizvoda   kreiranih s ciljem da podsjete na na važnost održavanja jednostavnih, ali zdravih navika u svakodnevnom životu.

Iza brenda stoji cijeli tim stručnjaka. 

Od tima koji je uz mene godinama, do velikog broja novih suradnika koji su dio priče brenda, rekla nam je Franka.

Proizvodi koji su nastali u njihovoj radionici namijenjeni su svakoj osobi koja se želi osjećati lijepo iznutra i izvana, te potaknuti iskrene emocije, one koje dolaze kada smo zadovoljni sobom.

Provjereni sastojci podrijetlom iz Istre

Riječ je o proizvodima s učinkovitim i provjerenim sastojcima podrijetlom iz Istre, poput maslinovog ulja koje koži daje osjećaj mekoće, hranjivog kozjeg mlijeka, te sjemenki grožđa i bilja, koji dodatno njeguju kožu. Osim istarskih sastojaka, ono po čemu se dodatno ističe novi brend je to što je hrvatski proizvod.

Kako je objasnila Franka, priča je počela prije tri godine na imanju njezine none u Istri prilikom snimanja jedne kampanje.

Moj vizažist mi je neprestano popravljao ruž koji mi se stalno skidao. To je bio trenutak kada sam poželjela postojaniji ruž koji ima njegujuće sastojke. I od tamo je sve krenulo!

Želim ponuditi proizvode koji će biti potpora urođenoj ljepoti svakog pojedinca, jer vjerujem kako je zdrav način života ključ istinske ljepote. I sigurna sam da prije svega, svi mi na licu prvo vidimo zadovoljstvo, sreću i iskrene emocije.

Željela bih da Franky good okupi habulous zajednicu koja će prihvatiti i dijeliti te vrijednosti, poručila je Franka. Spomenuta riječ habulous, na koju ste možda već i naletjeli na društvenim mrežama, nije tu bez razloga.

Ideja o stvaranju proizvoda nastala je prije tri godine Ideja o stvaranju proizvoda nastala je prije tri godine (Foto: Frankly good)

Što znači riječ habulous?

Franka nam je otkrila što se krije ima zanimljivog hashtaga.

Habulous je spoj dvije riječi; habits i fabulous. Želja nam je okupiti zajednicu svih koje dijele slične ciljeve i vrijednosti kada su u pitanju njega kože i briga o zdravlju. Njime želimo osvijestiti važnost uvođenja zdravih navika – od zdrave prehrane, unosa dovoljne količine vode u organizam, pa sve do skidanja šminke prije spavanja. Habulous zajednica je svakim danom sve veća i veća, a okuplja ju ista ideja – ljepota je zdrava navika. Jer vjerujem kako je zdrav način života ključ istinske ljepote, objasnila je pjevačica.

Sjajilo za usne dolazi u dvije nijanse Sjajilo za usne dolazi u dvije nijanse (Foto: Frankly good)

Proizvodi u ponudi

Navela nam je i koje to točno proizvode koje brend nudi. Tu je osam nijansi mat tekućeg ruža za usne koje su pomno birane u suradnji s najpoznatijim hrvatskim vizažistom Karlom Rusanom, poznatijim kao Ruka Beauty, te su 'long lasting formule'.

U ponudi su i sjajila za usne s hijaluron formulom i Color & Shine, a s kojima vrlo lako mat ruž može postati sjajnim. I na kraju, tu je  maslac za skidanje šminke sa spužvicom za čišćenje i eksfolijaciju lica, te lip therapy - tretman za usne za dnevnu i noćnu njegu.

Pitanje ima li omiljeni proizvod Franki je izmamilo osmijeh na lice.

To je kao da me pitate je li mi draža Greta ili Viktor... Ovo su naše poslovne 'bebe' i želim im dati jednaku pozornost. Pogotovo jer je svaki od njih poseban, kvalitetan i pažljivo kreiran, rekla je Franka.

Frankly good proizvodi trenutno su dostupni putem Frankly good web shopa, a ekipa koja ih stvara ne planira odmarati.

Svjesna sam da sada nema odmora i da tek sada kreće najozbiljniji dio posla - opravdati povjerenje i raditi na novim proizvodima. Pronaći ravnotežu između posla, obitelji i obveza biti će izazov, a to danas itekako znam, no trudit ću se odvojiti i vrijeme za sebe, zaključila je Franka.

U galeriji na početku teksta možete pogledati dio proizvoda iz trenutne ponude.

U ponudi je osam nijansi mat tekućeg ruža U ponudi je osam nijansi mat tekućeg ruža (Foto: Frankly good)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju