U Beogradu je održan koktel-party povodom jubilarne 10. dodjele glazbene nagrade radijske postaje Naxi. Brojne regionalne glazbene zvijezde okupile su se na zabavi organiziranoj u Beogradu, a među njima je bila i Franka Batelić.

Kakav utorak. Hvala, Naxi radio, na divnoj večeri. A sad ponavljam pitanje, gdje se pleše večeras?, napisala je Franka na svom službenom profilu na Instagramu uz fotografije sa zabave.

Prelijepa Istranka zablistala je u haljini brenda eNVy room, čijim je kreacijama vjerna godinama. S obzirom na to koliko joj dobro pristaju, nije ni čudno da Franka često poklanja povjerenje dizajnerima Nikici Ivančeviću i Vjeki Franetoviću, koji stoje iza brenda.

Za ovu prigodu odabrala je "golu" haljinu u crnoj boji s ovratnikom i visokim prorezom. Golim haljinama nazivamo sve modele u boji kože ili pak one napravljene od prozirnijih materijala koje razotkrivaju tijelo.

Naravno, zbog tog vizualnog efekta mnoge gole haljine koje smo viđali na crvenim tepisima u posljednjih 10-ak godina često su prešle granice dobrog ukusa. Franka nam je pak pokazala da takvi modeli itekako mogu biti elegantni i primjereni, a opet zadržati u sebi senzualnost po kojoj su prepoznatljivi.

Zavirite u galeriju i pogledajte kakve je sve kreacije modnog dvojca eNVy room dosad nosila Franka Batelić.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju