Franka Batelić bila je gošća na predstavljanju linije vrhunskih crvenih vina Korla15 iz jednog od najposebnijih vinograda u Hrvatskoj. Franka je za ovu prigodu izabrala komplet sastavljen od kratkih hlačica i sakoa, a posebno upečatljive bile su štikle s dva tanka remenčića.

Galerija Franka Batelić u štiklama kakve bi nosila i Jennifer Aniston - 4 Franka Batelić u štiklama kakve bi nosila i Jennifer Aniston - 7 Franka Batelić u štiklama kakve bi nosila i Jennifer Aniston - 3 +4 Jennifer Aniston velika je ljubiteljica crnih štikli s tankim remenčićima  

Franka Batelić istaknula je vitku liniju u kratkim bijelim hlačicama s tankim okomitim prugama i debljim remenom koje dolaze u kompletu sa sakoom ispod kojeg je pjevačica nosila crni top koji stvara decentan dekolte.

I Franka Batelić i Jennifer Aniston vole crne štikle s tankim remenčićima

Atraktivan mladenački stajling 27-godišnja ljepotica upotpunila je s crnim štiklama s dva tanka remenčića, a upravo takav model sandala obožava i holivudska glumica Jennifer Aniston te ga često bira za pojavljivanja na crvenom tepihu. Vjerujemo da bi se velikoj ljubiteljici crnih štikli s tankim remenčićima svidjele i sandale kakve je izabrala Franka.

Franka Batelić u štiklama kakve bi nosila i Jennifer Aniston - 7 Franka Batelić u štiklama kakve bi nosila i Jennifer Aniston (Foto: John Pavlish)

Jennifer Aniston u maloj crnoj haljini - 4 Jennifer Aniston: Gotovo savršena mala crna haljina za kraljicu vretenastih nogu

Selena Gomez u Golden Goose tenisicama Franka Batelić: Kul tenisice kojima ne mogu odoljeti ni svjetske zvijezde

Naša pjevačica ljetni stajling zaokružila je s bijelom ogrlicom, crnom torbicom ukrašenom zlatnim detaljima, žarkim crvenoružičastim ružem i efektnim žutim lakom za nokte.

Franka Batelić u štiklama kakve bi nosila i Jennifer Aniston - 5 Jennifer Aniston velika je ljubiteljica crnih štikli s tankim remenčićima (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju