Franka Batelić bila je oličenje mladenačke ženstvenosti na dodjeli godišnjih priznanja Hrvatske diskografske udruge za najuspješnije glazbene uratke u 2018. godini. Glavni adut Frankine odjevne kombinacije bile su štikle žarke žute boje.

Galerija Franka Batelić na dodjeli godišnjih priznanja Hrvatske diskografske udruge za najuspješnije glazbene uratke Franka Batelić na dodjeli godišnjih priznanja Hrvatske diskografske udruge za najuspješnije glazbene uratke - 2 Franka Batelić na dodjeli godišnjih priznanja Hrvatske diskografske udruge za najuspješnije glazbene uratke - 1 +5 Revija modnog dvojca eNVy room - 6  

Kao jedna od top tri pjevačice s najviše emitiranja u 2018. godini, Franka Batelić nije propustila dodjelu godišnjih priznanja Hrvatske diskografske udruge za najuspješnije glazbene uratke, koja se održala u Zagrebu.

Glavni adut odjevne kombinacije Franke Batelić bile su štikle žarke žute bojeLijepa Franka izgledala je odlično u crnoj odjevnoj kombinaciji: hlačama uskog kroja, topu i sakou koji je Franka stegnula debelim crnim remenom te tako naglasila svoj uski struk. Boje je dodala s crvenom torbicom i štiklama žarke žute boje. Franka se odlučila za najpopularniji i vječni model štikli, salonke koje tako lako pobjeđuju sve ostale modele cipela na visoku potpeticu.

Frankine štikle "pobjednice" stavile su u drugi plan i "Barbie" struk 26-godišnje pjevačice.

U fotogaleriji pogledajte i prijašnja odjevna izdanja Franke Batelić.
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju