Franka Batelić nastupila je u Zadru prije koncerta pjevačice Rite Ore pred punom dvoranom Športskog Centra Višnjik. Za nastup Franka je izabrala otkačeni mladenački stajling u crnoj te ružičastoj i narančastoj boji koji je diskretno otkrio njezin trudnički trbuščić.

Galerija Franka Batelić Lijepa trudnica Franka Batelić nastupila je prije koncerta Rite Ore u Zadru - 2 Lijepa trudnica Franka Batelić nastupila je prije koncerta Rite Ore u Zadru - 1 +3 Lijepa trudnica Franka Batelić nastupila je prije koncerta Rite Ore u Zadru

Frankin scenski kostim sastoji se od crop topa u narančastoj boji obrubljen crnim trakama od materijala nalik skaju, dok se donji dio sastoji od crnih hlačica preko kojih je pjevačica nosila kratku narančastu suknju s volanima koja je s prednje strane, u predjelu trbuha, otvorena. Suknjica visokog struka prekrila je Frankin trudnički trbuščić, a lijepa pjevačica dodatno ga je zakamuflirala s dugačkim umjetnim repom. Vesela kreacija dodatno je začinjena s dodatkom u obliku volana na desnom ramenu.

Lijepa trudnica Franka Batelić nastupila je prije koncerta Rite Ore u Zadru - 3 Lijepa trudnica Franka Batelić nastupila je prije koncerta Rite Ore u Zadru (Foto: Dino Stanin/Pixsell)

Franka Batelić Franka Batelić: Bikini koji je razotkrio figuru lijepe trudnice

Franka Batelić Franka Batelić: Trik-haljina koja figuru čini oblijom i ženstvenijom

Stajling za scenu, 27-godišnja Franka Batelić koja sa suprugom Vedranom Ćorlukom čeka prvo dijete, upotpunila je s visokim bijelim tenisicama, glomaznijom narukvicom i žarko ružičastim sjenilom na očima.

Pogledajte i odjevni komad Franke Batelić koji među ženama (i dalje) izaziva podijeljena mišljenja:

Franka Batelić: Odjevni komad koji među ženama (i dalje) izaziva podijeljena mišljenja Franka Batelić Franka je održala koncert u zagrebačkom parku Zrinjevac Franka Batelić +1 Franka Batelić
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju