Franka Batelić rado dijeli trenutke iz svojeg privatnog života na društvenim mrežama. Na Instagramu je podijelila i fotografiju sa svojim dragim Oskarom.

Galerija Haljine na prugice iz trgovina 2019. - 2 Haljine na prugice iz trgovina 2019. - 3 Haljine na prugice iz trgovina 2019. - 4 +1 Zara, 299,90 kn

Hrvatska pjevačica obožava pozirati sa svojim petogodišnjem psićem pasmine shiba inu gdje god se nalazi. Trenutno je u vrlo idiličnom Kršanskom kaštelu u Istarskoj županiji, gdje se odmara u društvu najdražih.

U ljetno vrijeme Franka bira udobne, ali trendovske komade. Zablistala je u maksi haljini A-kroja u plavo-tirkiznim nijansama s volanima koje laskaju ženskoj figuri.

Dobro je poznato da okomite prugice vizualno stanjuju tijelo, dok ga vodoravne čine punijim. Kombinacija tih dvaju uzoraka može biti vrlo moćno oružje u dizajnu odjeće, što potvrđuje i ova Frankina kombinacija.

Ljetno izdanje pjevačica je dopunila sa smeđom kožnatom torbicom, sunčanim naočalama te s nešto decentnog nakita.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i pronašli nekoliko modela različitih prugastih haljina koje laskaju ženskoj figuri po uzoru na Franku Batelić.

Pogledajte i odjevni komad Franke Batelić koji još uvijek izaziva podijeljena mišljenja:

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju