Skinny hlače omiljeni su model među ženama već nekoliko godina bez obzira na godine. Ovisno o izboru drugih odjevnih komada i obuće, izvrsno se kombiniraju za dnevne i večernje prilike. U njima možete na posao, na popodnevnu kavu ili u večernji izlazak.

Galerija Crne skinny hlače iz trgovina 2019. - 1 Crne skinny hlače iz trgovina 2019. - 4 Crne skinny hlače iz trgovina 2019. - 2 +0 Zara, 199,90 kn

Ovog modela ne odriče se ni Franka Batelić u blaženom stanju. Na svojem profilu na Instagramu podijelila je udobnu i ležernu kombinaciju kojom su dominirale upravo hlače skinny kroja. Crne hlače sparila je s crnom majicom kratkih rukava, crnom jaknom i tenisicama brenda Converse.

Franka Batelić u štiklama kakve bi nosila i Jennifer Aniston - 7 Franka Batelić: Trik-suknjica koja "čuva" trudnički trbuščić

U ovoj kombinaciji prošetala je sa svojim psom Oskarom, a na ovoj društvenoj mreži napisala: Nas tri slavimo što je 'Sve dok sanjaš' najslušanija pjesma u eteru, slavimo ponedjeljak, jesen, šetnju i ljepotu života uopće.


Zavirili smo u hrvatske trgovine i pronašli nekoliko modela skinny hlača po uzoru na Franku Batelić.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju