Za polufinalnu emisiju "Plesa sa zvijezdama" parovi su se posebno pripremili kako bi oduševili publiku i žiri i osigurali svoje mjesto u velikom finalu zabavnog showa Nove TV.

Galerija Franka Batelić u 11. emisiji Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u devetoj emisiji Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u haljini Matije Vuice u osmoj emisiji Plesa sa zvijezdama +10 Franka Batelić u haljini brenda Zanov

Veliku završnicu gledamo već za tjedan dana, a ondje ima mjesta samo za tri najbolja para. Kako bi osigurali svoje mjesto, parovi će ovoga puta na blještavu pozornicu izaći čak tri puta i tako se susresti s najvećim plesnim izazovom dosad.

Svaki njihov korak pažljivo će pratiti stručni žiri. Njihovi komentari, kritike i savjeti velika su podrška kandidatima, a njihove modne kombinacije pravi su mamac za poglede.

Kandidatima je velika podrška i Franka Batelić, pjevačica i članica žirija s istančanim modnim ukusom koji uvijek privuče pažnju.

Stilistica Jasenka Tudor Bevanda za Franku je i ove nedjelje odabrala impresivnu modnu kombinaciju. Radi se o maksi haljini domaćeg modnog brenda eNVy room, koja pjevačici stoji kao salivena.

Haljina je posebna po puf rukavu i decentnom, ali istovremeno zavodljivom izrezu u području nogu, a dolazi u hot pink boji

Franka Batelić u 11. emisiji Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u 11. emisiji Plesa sa zvijezdama (Foto: Nova TV)

Vruća ružičasta osvojila je modne piste još prošle godine i otada se ističe kao jedna od omiljenih boja, koju ćemo sve češće viđati na ulicama gradovima, posebno za vrijeme toplijih mjeseci koji su pred nama.

Kombinaciji je dašak glamura dodala elegantnim srebrnim nakitom, od kojega se posebno istaknula ogrlica te prstenje, a kosu je oblikovala u profinjeni konjski rep.

I boja i kroj su top: Franka Batelić u kompletu stvorenom za žene koje se vole istaknuti Franka Batelić Franka Batelić na predstavljanju svoje linije kozmetičkih proizvoda Franka Batelić na predstavljanju svoje linije kozmetičkih proizvoda - 1 +2 Franka Batelić na predstavljanju svoje linije kozmetičkih proizvoda - 4

Frankin make-up je i ovoga puta besprijekoran. Za njega je zaslužan mladi make-up artist Karlo Rusan, a do izražaja je posebno došao ruž iz Frankine linije prirodne kozmetike.

Franka Batelić u 11. emisiji Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u 11. emisiji Plesa sa zvijezdama (Foto: Nova TV)

U galeriji na početku teksta prisjetite se Frankinih izdanja iz prošlih emisija ovogodišnjeg Plesa sa zvijezdama. 

Franka Batelić u 11. emisiji Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u 11. emisiji Plesa sa zvijezdama (Foto: Nova TV)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju