Krenula je još jedna emisija uživo „Plesa sa zvijezdama“, zabavnog showa Nove TV, koji nam ove nedjelje donosi pravu umjetničku poslasticu.

Galerija Franka Batelić u četvrtoj emisiji Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u četvrtoj emisiji Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u četvrtoj emisiji Plesa sa zvijezdama +4 Franka Batelić u četvrtoj emisiji Plesa sa zvijezdama

Osim dobro uvježbanih pokreta i popularnih plesnih stilova, četvrta epizoda slavi i vrhunsku glazbu te velike naslove koji su obilježili sedmu umjetnost.

Za svoje su nastupe odabrali 11 kultnih naslova, a neki od njih su Zgodna žena, Pjevajmo na kiši, Top Gun, Peti element i Toma.

Osim talentiranih plesnih parova, velike pozornice i blještavih kostima, pažnju nam uvijek privuče stručni žiri i njihove upečatljive modne kombinacije.

Pjevačica i članica žirija Franka Batelić uvijek je besprijekorno odjevena, a u jednom se takvom izdanju pojavila i u emisiji posvećenoj filmu.

Stilistica Jasenka Tudor Bevanda za Franku je ove nedjelje pripremila impresivnu odjevnu kombinaciju s potpisom modnog brenda Solace London.

Maksi haljina ravnog kroja dolazi u dva dijela. Donji dio izgleda poput crne, bezvremenske suknje koja prati liniju njezina tijela, a gornji dio zaslužuje modnu peticu. Radi se o topu bez rukava koji je poseban zbog dodatka tkanine u području struka.

Franka Batelić u četvrtoj emisiji Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u četvrtoj emisiji Plesa sa zvijezdama (Foto: Nova TV)

Kombinaciju je zaokružila efektnim modnim dodatkom – večernjim rukavicama, koje su sve popularnije na modnim revijama i crvenim tepisima, a koje je Franka nosila i na otvorenju nove sezone Plesa sa zvijezdama.

Dijamantni nakit u tirkiznim notama cijeloj je kombinaciji dodao dašak glamura, a posebno je bio upečatljiv make-up, iza kojega stoji mladi i talentirani make-up artist Karlo Rusan.

Franka Batelić: Romantično izdanje za najemotivniju epizodu "Plesa sa zvijezdama" Franka Batelić u trećoj emisiji Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u trećoj emisiji Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u trećoj emisiji Plesa sa zvijezdama +2 Franka Batelić u trećoj emisiji Plesa sa zvijezdama

Šljokice na očima i nude ruž na usnama upotpunili su cijeli outfit pa bismo mogli reći da i večerašnje Frankino izdanje zaslužuje modni aplauz.

Franka Batelić u četvrtoj emisiji Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u četvrtoj emisiji Plesa sa zvijezdama (Foto: Nova TV)

U galeriji na početku teksta podsjetite se Frankinih izdanja iz prethodnih emisija ovogodišnjeg Plesa sa zvijezdama. 

Franka Batelić u četvrtoj emisiji Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u četvrtoj emisiji Plesa sa zvijezdama (Foto: Nova TV)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju