Treća emisija uživo zabavnog showa "Ples sa zvijezdama" na male ekrane donosi baš posebnu priču. Zvijezde i njihovi mentori ovu su emisiju dočekali s velikim uzbuđenjem jer je posvećena glavnom pokretaču u životu – ljubavi.

Galerija Franka Batelić u trećoj emisiji Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u trećoj emisiji Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u trećoj emisiji Plesa sa zvijezdama +2 Franka Batelić u trećoj emisiji Plesa sa zvijezdama

Najemotivniju emisiju s veseljem je dočekao i stručni žiri, kojega čine Marko Ciboci, Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec i Franka Batelić.

Velika pozornica, senzualne plesne točke i raskošni kostimi uvijek privlače pažnju, a za oko nam svake nedjelje zapadne i glamurozna odjevna kombinacija Franke Batelić.

Prošle dvije emisije, pjevačica je izgledala kao da je spremna za dodjelu Oscara, a u jednoj takvoj kombinaciji, pojavila se i ovoga puta.

Ove je nedjelje stilistica Jasenka Tudor Bevanda odabrala dojmljivu modnu kombinaciju koja pjevačici stoji kao salivena. Otmjenu haljinu u upečatljivoj koraljno crvenoj boji dizajnirala je Matija Vuica.

Maksi haljina širi se u području struka i seže sve do poda, a posebna je po gornjem dijelu.

Franka Batelić u trećoj emisiji Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u trećoj emisiji Plesa sa zvijezdama (Foto: Nova TV)

Dijagonalni izrez istaknuo se kao baš efektni detalj, a ruža u predjelu ramena cijeloj je kombinaciji dala romantični dojam. Ruža je simbol ljubavi i ljepote pa se savršeno uklopila u večerašnju emisiju.

Franka Batelić: Glam izdanje inspirirano jednom od najljepših haljina s hrvatskim potpisom Franka Batelić u drugoj epizodi Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u drugoj epizodi Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u drugoj epizodi Plesa sa zvijezdama +3 Franka Batelić u drugoj epizodi Plesa sa zvijezdama

Kako bi elegantna haljina došla do izražaja, Franka je nosila jednostavni nakit i frizuru. Kosu je oblikovala u jednostavnu punđu, a od nakita su se posebno istaknule zlatne, asimetrične naušnice.

U galeriji na početku teksta prisjetite se i prošlih modnih izdanja Franke Batelić iz ovogodišnjeg Plesa sa zvijezdama. 

Franka Batelić u trećoj emisiji Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u trećoj emisiji Plesa sa zvijezdama (Foto: Nova TV)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju