Krenula je još jedna epizoda „Plesa sa zvijezdama“, zabavnog showa Nove TV koji će nas ovog proljeća uvoditi u čarobni svijet plesa i dobre zabave. 13 parova već je pokazalo zavidne plesne sposobnosti, ali jedan od njih ipak ispada u prvoj eliminacijskoj epizodi.

Galerija Franka Batelić u drugoj epizodi Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u drugoj epizodi Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u drugoj epizodi Plesa sa zvijezdama +3 Franka Batelić u drugoj epizodi Plesa sa zvijezdama

Zvijezde su se ove nedjelje posebno pripremile kako bi nam kroz ples dočarale najvažniju godinu u njihovim životima. Velika pozornica, plesne točne i blještavi outfiti i ove će nedjelje privlačiti pažnju.

Osim zvijezda i njihovih mentora, pažnju plijeni i stručni žiri kojega čine Marko Ciboci, Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec i Franka Batelić.

Franka je i ove nedjelje zasjala u glamuroznoj modnoj kombinaciji, koju je za nju osmislila stilistica Jasenka Tudor Bevanda. Odjenula je crnu haljinu s dubokim V izrezom, koju je dizajnirao popularni hrvatski modni brend eNVy room.

Radi se o kreaciji iz 2019., inspiriranoj haljinom koju je eNVy room kreirao za Frankin nastup na Euroviziji 2018. godine. Istu je haljinu pjevačica nosila i u posljednoj epizodi prošlogodišnjeg Plesa sa zvijezdama.

Franka Batelić u haljini s Eurovizije Franka Batelić u haljini brenda eNVy room koju je nosila na Eurosongu i u prošlogodišnjem "Plesu sa zvijezdama" (Foto: Nova TV)

Maksi haljina od svilene orgazne lagano se širi u struku, a posebna je po profinjenom V izrezu i baš efektnim volanima u području rukava te na leđima.

Sofisticiranom crnom izdanju, dodala je malo zelene boje pomoću modnih dodataka, od kojih se posebno istaknula voluminozna ogrlica luksuznog brenda Swarovski.

Kosu je oblikovala u elegantni konjski rep, a oči je naglasila upečatljivim zelenim make-upom.

Mogli bismo reći da je i ovo Frankino izdanje dostojno holivudskog crvenog tepiha pa ne sumnjamo da ćemo slična takva gledati i do samog kraja Plesa sa zvijezdama.

Franka Batelić u drugoj epizodi Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u drugoj epizodi Plesa sa zvijezdama (Foto: Nova TV)

Tamara Loos: Glamurozno izdanje koje opasno konkurira stilu Catherine Middleton Tamara Loos u prvoj epizodi Plesa sa zvijezdama Tamara Loos u prvoj epizodi Plesa sa zvijezdama Tamara Loos u prvoj epizodi Plesa sa zvijezdama +3 Tamara Loos u prvoj epizodi Plesa sa zvijezdama

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju