Iza nas je prva epizoda treće sezone "Plesa sa zvijezdama", zabavnog showa Nove TV koji će nas ovoga proljeća uvoditi u čarobni svijet plesa i dobre zabave.

Galerija Tamara Loos u prvoj epizodi Plesa sa zvijezdama Tamara Loos u prvoj epizodi Plesa sa zvijezdama Tamara Loos u prvoj epizodi Plesa sa zvijezdama +3 Tamara Loos i Marko Grubnić

Uz bok Igoru Mešinu stala je Tamara Loos, poznata radijska voditeljica koja je ovom prilikom odlučila stati ispred kamera i okušati se u ulozi televizijske voditeljice.

Za veliko otvorenje showa Tamara je zasjala u glamuroznoj bijeloj haljini. Njezin stajling osmislio je Marko Grubnić, a haljinu je dizajnirala Matija Vuica. Maksi bijela haljina izgledala je zaista profinjeno.  

Haljinu sirena-kroja krasio je peplum u području struka te efektni rukavi koji su pridonijeli cijelom dojmu. Holivudsko izdanje zaokružila je večernjim crnim rukavicama, a kosu je oblikovala u elegantnu punđu.

Tamarin stilist Mako Grubnić s nama je podijelio planove za budućnost i prokomentirao Tamarino modno izdanje. 

Tamara Loos u prvoj epizodi Plesa sa zvijezdama Tamara Loos (Foto: Marko Grubnić)

Uvijek za voditeljice na Novoj TV radimo posebne, unikatne haljine, a takva je bila i ova. Haljina joj je stajala kao salivena. Svi su bili oduševljeni kad su vidjeli Tamaru. Sinoćnji stajling svakako su podebljale visoke crne rukavice i upečatljivi, dominantni nakit. Rukavice su inače veliki hit ove sezone.

Crno-bijela kombinacija uvijek je najotmjenija. Htio sam da za prvu emisiju igramo na tu kartu. Ja već imam cijelu sezonu u glavi i Tamara će iz nedjelje u nedjelju biti redkarpetovski i holivudski 'opremljena'. Idemo na visoki glamur, kakav Ples sa zvijezdama i zaslužuje, zaključio je Marko Grubnić i poručio da možemo očekivati neočekivano.

Vašim čitateljicama želim poručiti da očekuju neočekivano. Glamur i spektakl u pravom smislu te riječi na Tamarinu stajlingu, ali i na Igorovu. Po meni je Igor James Bond, koji je dobio novu Bond djevojku, rekao je Marko.

Nova voditeljica "Plesa sa zvijezdama" u haljini kakvu bi svaka žena trebala imati u ormaru Tamara Loos Ples sa zvijezdama Ana Zaninović i Mario Ožbolt +13 Deniss Grgić i Jakov Bjelac

Sličnu kombinaciju nedavno je nosila i Catherine Middleton na filmskoj dodjeli nagrada BAFTA. Princeza je tada nosila raskošnu bijelu haljinu i visoke crne rukavice. Bajkovito izdanje zapravo je reciklirano i baš podsjeća na glamur staroga Hollywooda.

Marko kaže da bi se usudio reći kako je njihov tim s kombinacijom Tamare Loos za barem jedno koplje bolji.

Tamara Loos u prvoj epizodi Plesa sa zvijezdama Izdanje Tamare Loos i Catherine Middleton (Foto: Marko Grubnić/Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju