Kratke hlače nezaobilazan su dio ljetnih stajlinga – bez obzira na to idete li na plažu, na kavicu s prijateljima ili u večernji izlazak. Ovisno o prilici, one se mogu kombinirati uz obične natikače i japanke, espadrile, sandale s vrtoglavom potpeticom, ali i tenisice.

Galerija Franka Batelić voli eksperimentirati s odjećom, ali je i ljubiteljica klasičnih komada Boohoo kratke hlače, 8 eura Guess, kratke hlače, 52,50 eura +2 Sinsay, kratke hlače, 25,99 eura

U ljetno vrijeme obično su najpopularnije kratke hlače u bijeloj boji u kojima je najmanje vruće te koje pružaju mogućnost za mnoštvo zanimljivih modnih igara.

Njihovoj fleksibilnosti ne može odoljeti niti Franka Batelić koja ih je odabrala za odmor na Siciliji. Hrvatska pjevačica na Instagramu je podijelila modnu kombinaciju savršenu za istraživanje tog talijanskog otoka.

Na fotografiji pozira ispred crkve sv. Josipa u Taormini u svevremenskoj crno-bijeloj kombinaciji. Odabrala je nešto širi model kratkih bijelih hlačica s rašivenim porubom koje je stegnula u struku crnim remenom.


Uz kratke hlačice sjajno se uklopio crni crop-top i bijeli kaftan. Izdanje je zaokružila s parom crnih kožnatih natikača ravnih potplata, predimenzioniranom pletenom torbom, šeširićem i nezaobilaznim parom sunčanih naočala.

Uz fotografiju je napisala: I dišeš i gledaš i osjećaš i diviš se.I iznenadi te neobičan osjećaj pripadanja mjestu. Koliko ljepote krije ova naša planeta.. Zaboravila sam koliko volim istraživati, izgubiti se hodajući da bi se ponovno našla… Hvala živote na podsjetniku.

 

Danas posebno osjećam snagu riječi jednog od meni najdražih tekstopisaca Jorgea Drexlera - "Somos de ningun lado del todo y de todos lados un poco". U prijevodu nekako ovako: "Nismo ni iz jednog mjesta u potpunosti, već iz svakog mjesta pomalo."

Sinsay, kratke hlače, 25,99 eura Sinsay, kratke hlače, 25,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali nekoliko modela bijelih kratkih hlača za ljetni odmor po uzoru na Franku Batelić.

Hit-odijelo s Asosa koje na Franki Batelić izgleda senzacionalno Franka Batelić na proslavi 15. rođendana portala Zadovoljna.hr 15. rođendan portala Zadovoljna.hr Party +4 Franka Batelić na proslavi 15. rođendana portala Zadovoljna.hr

Franka Batelić bila je vjenčana kuma prijateljici i izgledala je spektakularno Franka Batelić i Stefani Vozila Franka Batelić blistala je u ulozi vjenčane kume Franka se s Vedranom Ćorlukom vjenčala prije gotovo pet godina +1 Stefani Vozila na vjenčanju Franke Batelić

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju