Završila je još jedna plesna avantura na Novoj TV. "Ples sa zvijezdama" proteklih nas je 12 tjedana uvodio u čarobni svijet plesa i dobre zabave.

Galerija Franka Batelić u prvoj epizodi Franka Batelić u prvoj epizodi Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u drugoj epizodi Plesa sa zvijezdama +9 Franka Batelić u trećoj emisiji Plesa sa zvijezdama

Zvijezde i njihovi mentori dali su sve od sebe kako bi oduševili publiku i žiri te nam na male ekrane donijeli umjetnost u svim oblicima.

Parovi su se složili kako su svi pobjednici – prvenstveno jer su pomicali vlastite granice, ali titulu najboljeg plesnog para ove su sezone odnijeli Marco Cuccurin i Paula Tonković.

Osim kreativnih plesnih točaka i blještavih kostima vrijednih natjecatelja, pažnju su nam uvijek privlačile i modne kombinacije voditelja i žirija, koji su sastavni dio velike pozornice i bez njih show nikako ne bi bio isti.

Pjevačica i članica žirija Franka Batelić jedna je od Hrvatica s istančanim modnim ukusom. To nam je dokazala i tijekom ovogodišnjeg Plesa sa zvijezdama, blistajući u impresivnim modnim kombinacijama, koje je za nju pripremala stilistica Jasenka Tudor Bevanda.

Od jednostavnih pa sve do raskošnih i grandioznih komada, Franka je ove sezone ostala vjerna domaćim i regionalnim dizajnerima.

Franka Batelić u prvoj epizodi Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u prvoj epizodi Plesa sa zvijezdama (Foto: Nova TV)

Sezonu je otvorila i zatvorila kreacijama makedonskog dizajnera Mitka Zanova, a vidjeli smo je i u kombinacijama s potpisom eNVy rooma, Matije Vuice, Kristine Burje, Andree Zvono i drugih.

U kojoj emisiji je Franka Batelić bila najbolje odjevena?

glasova:

Sve nas je oduševila i tako lijepo gestom kad je odjenula second hand haljinu i poklonila je mladenki, ističući tako važnost recikliranja odjeće.

Franka Batelić u devetoj emisiji Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u devetoj emisiji Plesa sa zvijezdama (Foto: Nova TV)

Osim pomno osmišljenih modnih kombinacija, pažnju nam je ove sezone privlačio i besprijekorni make-up, za koji je bio zadužen mladi artist Karlo Rusan. Nježne i neupadljive, a istovremeno efektne i upečatljive nijanse krasile su Frankine oči, a pred kraj sezone predstavila nam je i vlastitu liniju kozmetike. 

Franka Batelić u šestoj emisiji Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u šestoj emisiji Plesa sa zvijezdama (Foto: Nova TV)

Pozornica ovogodišnjeg Plesa sa zvijezdama spojila je umjetnost u svim njezinim oblicima, dodala joj malo dobre mode, istančanog ukusa, tonu emocija i lavinu pozitivne energije. 

Franka Batelić u odvažnoj kombinaciji dostojnoj velikog finala „Plesa sa zvijezdama“ Franka Batelić u finalnoj emisiji Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u devetoj emisiji Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u haljini Matije Vuice u osmoj emisiji Plesa sa zvijezdama - 2 +11 Franka Batelić u haljini brenda Zanov

U galeriji na početku teksta prisjetite se Frankinih izdanja iz ovogodišnje sezone Plesa sa zvijezdama, a u anketi nam recite koje vam se izdanje najviše svidjelo.

Franka Batelić u drugoj epizodi Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u drugoj epizodi Plesa sa zvijezdama (Foto: Nova TV)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju