Iako se kaže da stare navike teško umiru, prelaskom na naš novi normalni život, koji se mnogima mjesec i pol dana sastojao od gotovo stalnog boravka u kući, neke su se stvari ipak promijenile - i prije nego što smo mislili.

S obzirom na to da su odlazak u urede zamijenile kuće i stanovi, prestali smo osjećati potrebu da naša kosa baš svaki dan bude oprana, sjajna i isfenirana, što i nije toliko loše.

Odmarali smo naš voljeni ukras od sušila, pegli, uvijača... Osim toga, prečesto pranje kose svakako nije dobro za nju, pa s povratkom u koliko-toliko normalan život neke navike ipak možemo barem djelomično zadržati.

Slika nije dostupna Trik za predivne valove: Napravite ih u samo pet minuta bez mučenja s četkom i sušilom

Jedna od njih je rjeđe maltretiranje kose pranjem i feniranjem. Postoji cijeli niz frizura koje nam mogu priskočiti u pomoć i odgoditi pranje za barem jedan dan.

Uostalom, podignuta kosa izgleda sjajno, bez obzira na cijelu situaciju. Potrebno je samo malo volje za njezino oblikovanje u zgodnu pletenicu, rep ili polupodignutu frizuru.

Slika nije dostupna Još malo! Pet frizura koje želimo isprobati kad se otvore frizerski saloni

Slika nije dostupna Korak po korak: Mijo Majhen pokazao kako napraviti predivne valove u kosi

Takve frizure vole nositi i mnoge dame na Instagramu. U nastavku zato pogledajte upravo njihove frizure koje vam mogu poslužiti kao inspiracija i motivacija da svojoj kosi date još jedan dan odmora.

Radi se o pet frizura koje vam neće oduzeti puno vremena. Igrajte se s kopčama, maramama, raznim pletenicama... Frizuru prilagodite vašem znanju i vještinama, a konačan rezultat u svakom slučaju bit će sjajan.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju