Svi mi koji smo, hm, limitirani kada su u pitanju vještine oblikovanja kose, radujemo se kada se pojavi neki trik koji će na olakšati život.

Jedan takav trik, koji donosimo u nastavku, svidjet će se ljubiteljicama valova koje nisu posebno vješte s četkom i sušilom u rukama, kao ni s figarom.

Međutim, figaro će vam ipka trebati za pravljanje ove frizure, ali postupak je vrlo jednostavan i brz. Trebat ćete i jednu gumicu za kosu.

Slika nije dostupna Moguće je i genijalno je: Napravite kovrče pomoću remena od kućnog ogrtača

Postupak izgleda ovako:

1. Zavežite kosu u visoki, konjski rep.

2. Podijelite rep na četiri ili pet jednakih dijelova. Što manje dijelova imate, valovi će biti blaži.

3. Uzmite uvijač za kosu u ruke i oko njega omotajte prvi dio kose u smjeru od lica. Zaustavite se oko 3 centimetra prije kraja ako želite moderniji izgled valova.

4. Ponovite postupak s preostalim pramenovima. Možete ih sve uviti u istom smjeru ili mijenjati smjerove, ovisno što vam se više sviđa.

5. Kada uvijete sve dijelove, raspustite kosu.

6. Na kraju dodatno uvijte pramenove koji vam idu uz lice.

I to je to.

10 dokaza da slavne dame nemaju tako bujnu kosu kao što se čini Jennifer Lopez je velika ljubiteljica ekstenzija za kosu Kim Kardashian ne skriva svoju ljubav prema ekstenzijama za kosu I Paris Hilton nosi ekstenzije za kosu +6 Britney Spears

Najbolji dio ovog procesa je taj da traje manje od pet minuta i zahtijeva minimalne vještine. U priloženom videu pogledajte i kako ovaj postupak izgleda u praksi.

@glamouruk

How to curl your hair in 2 minutes (even if you suck at curling hair) with GLAMOUR’s Deputy Beauty Editor @elleturneruk hairhack hairhowto howto

♬ Supalonely (feat. Gus Dapperton) - BENEE

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju