Rujan je mjesec povratka u školu, mjesec u kojem ljetnu garderobu mijenjamo jesenskom i mnogima mjesec kao stvoren za neke nove stvari i promjene.

Galerija Modna revija kuće Givenchy Revija modne kuće Gucci Revija modne kuće Zimmermann +2 Revija modne kuće Givenchy

Među popularnim su promjenama i promjene frizure. Nakon ljeta kosa je oštećena od sunca, pijeska i morske vode i vapi za dodirom stručnjaka.

Zato je rujan mnogima mjesec odlaska frizeru. Ako i sami planirate posjetiti svog majstora ili majstricu za kosu, vjerojatno tragate za idealnom frizurom.

Ovaj put kao izvor inspiracije poslužile su nam pariške ulice i frizure koje je magazin Vogue izdvojio kao one koje će ovu jesen biti u trendu na ulicama francuske metropole.

1. Mikro šiške

Ove jeseni na pariškim ulicama nosit će se kratke, pomalo divlje šiške u kombinaciji s kratkom kosom. Ove šiške viđene su primjerice na reviji modne kuće Gucci, a vjerojatno će naći svoj put do dama koje za ovu jesen planiraju kratku, ali baš kratku kosu.

Revija modne kuće Gucci Revija modne kuće Gucci (Foto: Profimedia)

2. Dužina bez granica

Kosa XXL dužine već je neko vrijeme u trendu, a kao trend ostaje i ovu jesen. Ono za što se morate pobrinuti kako bi vaša duga kosa izgledala najbolje moguće je to da nemate ispucale vrhove. Prioritet neka vam bude zdrava, njegovana kosa, a kada je u pitanju dužina, granica nema.

Revija modne kuće Zimmermann Revija modne kuće Zimmermann (Foto: Profimedia)

Revija modne kuće Givenchy Revija modne kuće Givenchy (Foto: Profimedia)

3. Kosa s električnim efektom

Ovakve frizure izgledaju kako da u njih niste uložili previše napora. Zapravo, radi se o razbarušenim frizurama koje izgledaju kao da ste se upravo ustali iz kreveta, a koje će vam osigurati nonšalantan, šarmantan i pomalo buntovnički izgled. Naravno, vi možete nositi blažu verziju razbarušenosti od one koja je pokazana na modnim pistama.

Revija modne kuće Miu Miu Revija modne kuće Miu Miu (Foto: Profimedia)

Revija modne kuće Yohji Yamamoto Revija modne kuće Yohji Yamamoto (Foto: Profimedia)

Pet baš kratkih frizura koje izgledaju fantastično, a nisu zahtjevne za održavanje Teksturirani pixie Bazični pixie Super kratki pixie +2 Kratka frizura s undercutom

Koja im frizura bolje pristaje? 10 poznatih Hrvatica koje su drastično kratile kosu Bojana Gregorić Vejzović Franka Batelić Mirna Medaković +8 Zrinka Cvitešić

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju