Stroga pravila zapravo ne postoje i bez obzira na dob u kojoj se nalazite, imate pravo nositi frizuru kakvu želite. Tako je i u tridesetima. Opcija je puno, stilovima nema kraja i postoji cijeli niz varijacija popularnih frizura koje možete isprobati.

Ipak, postoje neke frizure kojima žene u tridesetima daju prednost pred drugima. Mi smo u nastavku izdvojili takvih sedam. Možda vam neka od njih posluži i kao inspiracija za neko šišanje u bližoj budućnosti.

1. Valoviti bob srednje dužine

Ovaj bob odličan je za one koji ne žele imati previše gnjavaže s frizurom ujutro. Ovu varijaciju boba nose i brojne zvijezde. Njegova dužina dovoljna je i da podignete kosu kada vam dosadi nositi je raspuštenu.

2. Kratki pixie

Postoji neka tajna veza između starenja i šišanja na kratko, a kratka, ali istovremeno moderna frizura definitivno je pixie. Zato, ako spadate u skupinu onih koji su u tridesetima poželjeli skratiti kosu, razmislite o ovoj klasičnoj, svestranoj i šik frizuri.

3. Duga, slojevito ošišana kosa

Na listama popularnosti slojevito ošišana kosa uvijek ima svoje sigurno mjesto. Slojevito šišanje svakoj kosi daje volumen.

4. Kosa dužine do ramena sa zavjesa-šiškama

Zavjesa-šiške su veliki hit, a izgledaju super u kombinaciji s kosom dužine do ramena.

5. Valoviti lob

Valoviti lob frizura je koja se može prilagoditi svim situacijama, od onih svakodnevnih do glamuroznih. Kada vam dosade valovi, uvijek je tu opcija feniranja na ravno.

6. Duga kosa s klasičnim šiškama

Kako smo rekli, ne postoji razlog zbog kojeg biste u tridesetima trebali odustati od neke frizure koja vam se sviđa. Zato, ako volite jako dugu kosu, ne postoji razlog da ona ne bude jako duga. Osvježiti je možete klasičnim šiškama, koje će dodatno naglasiti vaše oči.

7. Zaobljeni bob

Ako je vjerovati znalcima, ova frizura jedna je od najpopularnijih među ženama u tridesetima. Radi se o frizuri koja laska ženskom licu, a istovremeno je u trendu i klasik.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju