Stroga pravila zapravo ne postoje i bez obzira na dob u kojoj se nalazite, imate pravo nositi frizuru kakvu želite. Tako je i u tridesetima. Opcija je puno, stilovima nema kraja i postoji cijeli niz varijacija popularnih frizura koje možete isprobati.

Galerija Jennifer Lawrence i valoviti bob Zoe Kravitz nosi pixie frizuru Duga slojevito ošišana kosa odlično pristaje Jennifer Aniston +3 Hilary Duff voli šiške-zavjese

Ipak, postoje neke frizure kojima žene u tridesetima daju prednost pred drugima. Mi smo u nastavku izdvojili takvih sedam. Možda vam neka od njih posluži i kao inspiracija za neko šišanje u bližoj budućnosti.

1. Valoviti bob srednje dužine

Ovaj bob odličan je za one koji ne žele imati previše gnjavaže s frizurom ujutro. Ovu varijaciju boba nose i brojne zvijezde. Njegova dužina dovoljna je i da podignete kosu kada vam dosadi nositi je raspuštenu.

2. Kratki pixie

Postoji neka tajna veza između starenja i šišanja na kratko, a kratka, ali istovremeno moderna frizura definitivno je pixie. Zato, ako spadate u skupinu onih koji su u tridesetima poželjeli skratiti kosu, razmislite o ovoj klasičnoj, svestranoj i šik frizuri.

Zoe Kravitz nosi pixie frizuru Zoe Kravitz nosi pixie frizuru (Foto: Getty Images)

3. Duga, slojevito ošišana kosa

Na listama popularnosti slojevito ošišana kosa uvijek ima svoje sigurno mjesto. Slojevito šišanje svakoj kosi daje volumen.

Duga slojevito ošišana kosa odlično pristaje Jennifer Aniston Duga slojevito ošišana kosa odlično pristaje Jennifer Aniston (Foto: Getty Images)

4. Kosa dužine do ramena sa zavjesa-šiškama

Zavjesa-šiške su veliki hit, a izgledaju super u kombinaciji s kosom dužine do ramena.

Hilary Duff voli šiške-zavjese Hilary Duff voli šiške-zavjese (Foto: Getty Images)

5. Valoviti lob

Valoviti lob frizura je koja se može prilagoditi svim situacijama, od onih svakodnevnih do glamuroznih. Kada vam dosade valovi, uvijek je tu opcija feniranja na ravno.

Emma Stone i valoviti lob Emma Stone i valoviti lob (Foto: Getty Images)

6. Duga kosa s klasičnim šiškama

Kako smo rekli, ne postoji razlog zbog kojeg biste u tridesetima trebali odustati od neke frizure koja vam se sviđa. Zato, ako volite jako dugu kosu, ne postoji razlog da ona ne bude jako duga. Osvježiti je možete klasičnim šiškama, koje će dodatno naglasiti vaše oči.

Glumic Zoey Deschanel voli šiške Glumic Zoey Deschanel voli šiške (Foto: Getty Images)

7. Zaobljeni bob

Ako je vjerovati znalcima, ova frizura jedna je od najpopularnijih među ženama u tridesetima. Radi se o frizuri koja laska ženskom licu, a istovremeno je u trendu i klasik.

Jenny McCarthy i zaobljeni bob Jenny McCarthy i zaobljeni bob (Foto: Getty Images)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju