Iako smo dugo uživali u visokim temperaturama, sada je već došlo vrijeme da iz ormara polako počnemo vaditi konkretnije odjevne komade.

Osim što će u svoje kombinacije ovih dana ubaciti kapute i čizmice, mnogim će damama kroz glavu proći i ideja o promjeni frizure.

Stručnjaci su već najavili frizure koje će se nositi u zimskim mjesecima pred nama, a šest sjajnih opcija za hladniji dio godine izdvojili smo i mi u nastavku.

Radi se o trendi frizurama među kojima će se naći za svakoga ponešto.

1. Talijanski bob

Radi se o nešto dužoj, lepršavijoj, senzualnijoj i svestranijoj verziji boja koja zbog načina stiliziranja ostavlja dojam starog holivudskog glamura.

Stručnjaci kažu da talijanski bob ima dužinu koja savršeno odgovara velikim ovratnicima i zimskim šalovima, a kada sa sebe skinete tešku odjeću, i dalje će izgledati sjajno i isticati vaš vrat i dekolte.

2. Uncut frizura

Radi se o frizuri kojoj je uzor glam-rock 70-ih, ali uključuje moderne elemente za svjež i suvremen izgled. Karakteriziraju je suptilni slojevi s puno teksture zbog kojih kosa izgleda sjajno.

Iako se čini da je neležerno i neobrađeno, svaki pramen zapravo je pažljivo ošišan s ciljem da konačna frizura bude tip-top.

3. Dugi slojevi

Damama koje vole dugu kosu svidjet će se mišljenje stručnjaka o tome kako će ovu zimu posebno popularni biti dugi slojevi i frizure koje uokviruju lice. Ova je frizura savršena za raspodjelu volumena i zadržavanje gustoće.

Ako želite više dimenzije, frizera zamolite da doda i neke kraće slojeve.

4. Leptir-frizura

Ovo je frizura koja će se svidjeti damama koje žele bezvremenski, otmjen i glamurozan izgled. Dodavanje slojeva sa sobom će donijeti volumen, dimenziju i osobnost, a frizuru posebnom čine kraći slojevi na prednjem dijelu, glave koji se zatim stapaju s dužim slojevima kako kosa pada. Rezultat je meka tekstura i lepršava kosa.

5. Shaggy pixie frizura

Za ljubiteljice kratke kose tu je uvijek sjajna pixie opcija. Ova je verzija zabavna zahvaljujući teksturiranim kratkim slojevima. Kada je u pitanju stiliziranje, stručnjaci kažu da je svaka opcija odlična, i prirodno razbarušena kosa i glamurozna, isfenirana, zaglađena frizura.

6. Lob

Lob je jedna od frizura koja nikad ne izlazi iz mode. Razlog je jednostavan - ova svestrana frizura izgleda sjajno i pristaje mnogima. Radi se o dužoj verziji boba dužine do ispod brade. Lob je otmjena frizura koja se može nositi na različite načine, zbog čega je odabir s kojim ne možete pogriješiti.
 


Pet hit frizura za dugu kosu s kojima ćete uvijek izgledati elegantno Duga kosa izgleda sjajno u kombinaciji sa šiškama Cindy Crawford 1992. godine Jane Birkin 1969. godine +1 Chrissy Teigen voli dugu kosu

Tri hit frizure koje ove jeseni dolaze s pariških ulica Modna revija kuće Givenchy Revija modne kuće Gucci Revija modne kuće Zimmermann +2 Revija modne kuće Givenchy

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju