Zagrepčanka Anamarija Udovičić Pavlinović u svom je nedavno uređenom stanu stvorila blagdanski ugođaj, a najviše pažnje privlači prekrasno ukrašeno božićno drvce.

Drvce se savršeno uklopilo u stan inspiriran pariškim šikom i suvremenim dizajnom u kombinaciji s art deco stilom, a Anamarija ga je opisala kako njihov mali Frozen borić.

Naime, osnovne boje u stanu u kojem živi sa suprugom jesu bijela, plava i crna, a na istu tematiku dekorirali su i njihovo prvo zajedničko božićno drvce.

Inspirirani bijelim Božićem, pahuljama te umirujućom plavom bojom koja nas asocira na naše malo Frozen kraljevstvo, ukrasili smo našu prvu jelkicu, rekla nam je Anamarija. Dodala je kako su se prilikom ukrašavanja držali dviju glavnih boja u različitim nijansama.

Stakleni, 'smrznuti' efekt koji smo htjeli postigli smo predivnim prozirnim kuglicama. S obzirom na to da je plava boja proglašena bojom 2020. godine, mi smo konačno na svom terenu, dodala je Anamarija.

Slika nije dostupna Klasična plava: Boja koja će obilježiti 2020. godinu

Slika nije dostupna Upečatljiva i smirena: Ideje uz koje ćete u domu pronaći mjesto za boju koja će obilježiti 2020.

Iako, kaže, ovog Božića vlada orašaromanija, oni su se držali svojega s ciljem da postignu dojam glamuroznog, ali istovremeno i pravog, zaigranog Disneyjeva bora.


U svakom slučaju, bor je ispao baš onakvim kakvim smo ga i zamišljali, 
zaključila je Anamarija, inače magistra teologije koja za sebe kaže da voli svaku vrstu estetike, osobito dizajn interijera i dekoraciju doma, a bavi se i slikarstvom apstraktne tematike.

Dizajn interijera, dekoracija doma i umjetnost moje su velike strasti te bih se time voljela u budućnosti baviti. S mužem, također teologom, ali i budućim inženjerom građevine, vidim se u zajedničkom poslu, gdje bismo na jednom mjestu mogli uklopiti čitavo opremanje doma - od građevinskih nacrta, arhitekture, dizajna samog interijera, te na kraju i krunom svake dekoracije - slika na zidu.

To su naši snovi koje ćemo nastojati ostvariti jer vjerujemo da se u Hrvatskoj zaista može baviti s onim u čemu zaista uživate i volite, te da ako ustrajete nikada nije kasno promijeniti svoju priču i put, kaže Anamarija, čije radove možete pratiti i na njezinu profilu na Instagramu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju