U modnom smislu, zimski mjeseci tradicionalno su rezervirani za tamnije boje. Kada nam se proljeće počne približavati i kada se zasitimo zimske mode, vraća se želja za odijevanjem svjetlijih nijansi.

Galerija +0 Marija Gverić

Iako službeno još uvijek nismo u prijelaznom razdoblju, južina nas je posljednjih dana ponukala da skinemo kape, odmotamo svoje šalove i prepustimo se malo laganijim odjevnim komadima, a primijetili smo i sve više svijetlih odjevnih kombinacija.

Jedno takvo izdanje pokazala je i Marija Gverić koja svojim odjevnim kombinacijama inspirira više od osam tisuća pratitelja na Instagram profilu @merigveri.

Tamnokosa ljepotica prošetala je zagrebačkim Trgom Republike Hrvatske u izdanju u kojem su dominirale neutralne nijanse.

Hlače, pulover i kaput gotovo su se podudarali po pitanju nijansi, a za dašak svježine pobrinule su se čizme i torbica u obožavanoj boji konjaka.

Upravo su čizme jedan od glavnih aduta ove kombinacije. Iako bi ljubiteljice štikli možda radije posegnule za obućom s visokom potpeticom, smeđe čizme ravnih potplata savršen su odabir jer ovo dnevno izdanje čine još ležernijim i udobnijim.

Jednostavno, ali efektno bio je moto i kod make-upa u kojem se istaknuo crveni ruž usklađen s lakom za nokte, a zlatni pečatnjak pokazao se kao uistinu upečatljiv dodatak sjajnom izdanju mlade dame.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju