Kraj godine uvijek je rezerviran za najavu trendova koji bi trebali obilježiti godinu koja slijedi. Između ostalog, najavljuju se i frizure koje bi mogle obilježiti 2021. godinu.

Ako je vjerovati riječima stručnjaka, godina pred nama bit će zapravo povratak u prošlost jer će se kao najpopularnije istaknuti retro frizure.

To nimalo ne čudi jer se trendovi u svijetu mode i ljepote često vraćaju. Ono što će biti glavna poveznica među popularnim frizurama u idućoj godini je lakoća oblikovanja.

Ta karakteristika postala je posebno važna u 2020. godini koju su mnogi dobrim dijelom proveli u svojim domovima i opuštenoj atmosferi.Između ostalog, neko vrijeme nismo imali ni mogućnost odlaska frizeru.

Slavni frajeri s fudbalerkama - 3 10 slavnih zavodnika koji su nam bili zgodni čak i s najgorom frizurom 80-ih

Među frizurama koje bi u idućoj godini trebale biti posebno popularne su primjerice "zasjesa-šiške" i pixie i njihova popularnost nije nikakav problem. Međutim, stručnjaci najavljuju i veliki povratak frizure koju se opisuje kao najsramniju frizuru 80-ih. Riječ je, naravno, o fudbalerki, kultnoj frizuri koju karakterizira kratko ošišana kosa sprijeda i sa strane i nešto duže vlasi sa stražnje strane glave.

Iako su je češće nosili muškarci, nije bila strana ni ženama, a čini se da su je neke slavne dame odlučile ponovno vratiti u igru, možda stvarno i među najveće trendove.

Među njima je primjerice pjevačica Miley Cyrus.

Slika nije dostupna Ko curica! Frizura Lejle Filipović koja pomlađuje i za deset godina

Slika nije dostupna Žudjela za promjenom: Frizura koja je princezi Diani vratila osmijeh na lice

Dobra vijest je da će najnovija izvedba slavne frizure biti ipak nešto umjerenija od originala iz 80-ih. Stručnjaci kažu da odgovara svim tipovima kose, a da najbolje izgleda na ljudima koji imaju ovalni ili srcoliki oblik lica.

Bez obzira na činjenicu da je svi mogu nositi, mi nismo sigurni da bismo u novu godinu zakoračile s ovom frizurom. A vi?

Biste li nosili fudbalerku u 2021. godini?

glasova:

Možda vam u donošenju odluke pomognu fotografije slavnih dama s ovom frizurom koje možeze pogledati u našoj galeriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju