Britney Spears posljednjih nekoliko godina postala je strastvena vježbačica te redovito marljivo vježba kako bi bila u najboljoj formi i imala čvrsto tijelo. Rezultate vježbanja na dodjeli nagrada GLAAD Media Awards u Los Angelesu pjevačica je željela istaknuti mini haljinom koja otkriva puno kože, ali ovakav izbor nije se pokazao baš najsretnijim.

Galerija Britney Spears u gaf haljini koja ne laska figuri - 4 Britney Spears u gaf haljini koja ne laska figuri - 5 Britney Spears u gaf haljini koja ne laska figuri - 1 +4 Britney Spears u gaf haljini koja ne laska figuri Minijaturna srebrna haljinica previše je stegnula Britneyjinu figuru, naročito u predjelu grudi, te se činilo kao da joj je ipak pretijesna. Da je haljinica bila za broj za veća, dojam bi bio znatno bolji.

Primjetno je bilo i da je 36-godišnja pjevačica malo pretjerala sa sunčanjem, što je njezinoj koži dalo neprirodnu boju.

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on


S obzirom na to da joj je tjelovježba dio svakodnevnog života te da je u tome itekako vješta, što dokazuju videosnimke koje objavljuje na svom Instagramu, Britney Spears itekako se može ponositi svojim čvrstim i fit tijelom, ali postoje i druge raznorazne kreacije u kojima je na puno bolji način mogla istaknuti figuru.

Nagrade GLAAD Media dodjeljuju se medijima za pravedno i točno predstavljanje pripadnika LGBT zajednice i tema s kojima se susreću u svojim životima.
Britney Spears u gaf haljini koja ne laska figuri - 3 Britney Spears u gaf haljini koja ne laska figuri (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju