Obitelj i prijatelji koji uživaju u slasnim zalogajima i ljubav prema kuhanju ono je što 'tjera' Anu da svakodnevno osmišljava jela i pronalazi nove načine kako zadovoljiti gladna nepca željna novih okusa.
Prva je na popisu pomagača svojih prijateljica koje se često nađu u dilemi te ne znaju što ili kako skuhati. Ana ima odgovor na sve, a ono što se na prvi pogled čini nemogućim za izvesti u njezinoj kuhinji uskoro postaje privlačan i ukusan obrok na tanjuru.
>> Ukusno i zdravo: Fritaja sa šparogama
>> Recept za slučajnu i jako čokoladnu tortu
Bez obzira ima li pred sobom nekoliko namirnica, poput povrća i malo ukusne šunke ili unaprijed osmišljen recept za pravu deliciju ono što vas očekuje je zgodan recept koji će mnoge od vas spasiti u trenucima kada nenajavljeni gosti kucaju na vrata ili jednostavno želite ukusan zalogaj, a na pripremu ne želite utrošiti previše vremena.
Danas vam predlažemo punjenu šunku koju možete poslužiti već večeras kao predjelo ili obrok koji vas neće udebljati, a možete ga grickati dok uživate u televizijskom programu.
Punjena šunka by Ana Prodanić Šenija
Sastojci
- Cherry Rajčice
- Avokado
- Luk
- Majoneza
- Tvrdo kuhana jaja
- Kikiriki
Priprema
U posudi pomiješajte na četvrtine razrezane cherry rajčice, očišćeni sitno narezani avokado, sitno kosani luk, majonezu, nasjeskano tvrdo kuhano jaje i usitnjeni kikiriki.
Po želji dodajte iscijeđeni sok od limuna te sol i papar. Nakon što ste sve dobro promiješali, smjesu žlicom stavite na jedan kraj tanko narezane kuhane šunke i zarolajte.
Rolice servirajte na podlozi od zelene salate, dekorirajte po želji i uživajte u ovom jednostavnom predjelu.
Više na Kuhari.com.