Sve što vam je potrebno kako bi usvojili tajne kulinarstva koje skriva britanski Goli kuhar Jamie Oliver su Algoritam i Doma TV. Uživajte u emisijama i igrajte se s nama jer vam Algoritam i Zadovoljna.hr daruju knjigu 'Ministarstvo prehrane'

Subota popodne zvuči kao idealno vrijeme koje možete posvetiti samo sebi i naučiti kulinarske trikove te pripremu jela po receptima Jamieja Olivera. Simpatičan i šarmantni kuhar zalijepit će vas za male ekrane i natjerati vas da se začudite, nasmijete te s osmijehom požurite u kuhinju.

>> Kesteni i čokolada u najslađem zalogaju

>> Kuhajte uz Jamiea Olivera i Doma TV!

Dokumentarna emisija 'Jamie Oliver: Jamiejevo ministarstvo prehrane' motivirat će vas da se vratite u svoje kuhinje i napokon započnete kuhati dobro i zdravo, a rezultat toga će biti kvalitetniji život za vas i vaše obitelji.

Odabir namirnica, njihovo sljubljivanje te trikovi kojima će vas podučiti Jamie olakšat će vam boravak u kuhinji, a iz nje ćete izlaziti zadovoljne.

Zašto je kuhanje toliko važno, otkriva Jamie Oliver u subotu 19. studenog na Doma TV.

Zadovoljna.hr daruje vam knigu 'Ministarstvo prehrane'!

Zadovoljna.hr i Algoritam daruju 5 knjiga uz pomoć kojih i vi možete naučiti kuhati za 24 sata Jeleni Novak, Ani Marin Toševski, Tatjani Minarik, Sari Kovač i Maji Mihaljević.

Prepuna recepata s jasnim uputama i slikama knjiga 'Ministarstvo prehrane' u izdanju Algoritma je idealna i za one koji izbjegavaju svaki susret s loncem i kuhačom. 

Doma TV donosi drugi specijal o Jamieju Oliveru i njegovom putovanju u Italiju.  Kao veliki ljubitelj te zemlje Jamie je posjetio njezine gradove  i upoznao se s raznim tradicionalnim receptima. Ne propustitie serijal 'Jamie Oliver: Jamiejeva Italija' od 26. studenog.

S obzirom da je jedan od najpoznatijih kuhara današnjice, Jamie Oliver je vrlo zaposlen. Mnogobrojne emisije, knjige i projekti nakratko su izmorili Jamieja. Upravo je kao posljedica toga nastao plan za njegovo putovanje u prelijepu zemlju Italiju. Jamie je jednostavno trebao odmor, a Italija mu je najdraže mjesto koje je godinama namjeravao posjetiti. S kombijem koji ima ugrađenu specijalnu kuhinju, Jamieju je omogućeno da može kuhati duž cijele Italije.

Jamie je obišao sve tržnice u Palermu, natjecao se u spravljanju tjestenine u maloj zajednici Le Marche te kuhao u zajednici Benediktinaca u sjevernom dijelu glavnog grada Italije, Rimu. Gledateljima će kroz šest nastavaka otkriti zanimljive recepte iz gastronomskog srca Mediterana.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju