U susret proljeću i lepršavim haljinama, potrebno je dotjerati liniju te pročistiti organizam laganom i osvježavajućom prehranom punom vitamina i minerala. Upravo zato Ledo je pripremio program detoksikacije u 7 dana koji možete preuzeti ovdje.
Danas donosimo jednostavan i ukusan recept za Gambere s povrćem u woku.
Sastojci:
200 g Ledo Carske mješavina
150 g Ledo Žute mahune
250 g Ledo Gamberi
1 manja tikvica, narezati na štapiće
½ glavice luka, narezati na polu¬mjesece
120 g jasmin riže
žlica maslinova ulja
prstohvat kurkume
žlica umaka od soje
>> Detoksikacijska bomba koja uništava posljedice tulumarenja
Priprema:
1. Rižu s kurkumom kuhajte u 2,5 puta većoj količini vode 15 do 18 minuta na laganom plamenu, dok ne omekša i upije svu vodu.
2. Na maslinovom ulju u woku 2 do 3 minute pržiti gambere, a zatim dodajte luk, mahune, carsku mješavinu i tikvice. Začinite umakom od soje pa pirjajte još 10 do 15 minuta uz povremeno miješanje.
>> Plan detoksikacije organizma od A do Ž
3. Kada je riža kuhana umiješajte je u wok s povrćem i gamberima. Po potrebi možete dodati još malo umaka od soje ili žličicu maslinovog ulja.