Humanitarnom dijelu projekta "Okusi domaće" pridružili su se Indira iz Colonije, Drele i Zuhra koji su kroz zabavu i šale poticali posjetitelje Mercatora da glasuju za jednu od tri nove vrste kruha te na taj način doprinesu donaciji pučkim kuhinjama u Zagrebu

Nedavno započeti Mercatorov projekt "Okusi domaće" kojim se promiču svježe namirnice, podržale su i poznate osobe s hrvatske glazbene i glumačke scene. Tako su u subotu, 6. travnja u 11 sati u Mercator Centru u Ulici grada Vukovara, Indira iz Colonije, Drele, Zuhra i dr. sc. Donatella Verbanac, stručnjakinja za prehranu upoznavali posjetitelje s tri vrste kruha, spravljenih od sastojaka tradicionalno poznatih za zagrebačku regiju. Kruh koji prikupi najveći broj glasova posjetitelja u narednih tjedan dana dodati će se u bogatu ponudu Mercatora koja broji više od 150 vrsta kruha i peciva. Predstavljeni su domaća pogača, kruščić u kalupu i velika peka, a Indira, Drele i Zuhra uspješno su prikupljali glasove posjetitelja koji su sa svakim dobivenim glasom osigurali štrucu kruha više u humanitarne svrhe.

"U tijeku je glasanje za izbor najboljeg regijskog kruha. Pridružile su nam se i zvijezde kako bismo potakli posjetitelje na glasanje, jer je svaki današnji glas značio jednu štrucu kruha više u humanitarne svrhe. Donirat ćemo sedmodnevnu potrebu kruha dvjema pučkim kuhinjama uz 271 dodatnu štruca koliko su u pola sata prikupili Indira, Drele i Zuhra." - izjavila je Dunja Delić, direktorica marketinga Mercatora-H

"Dobra zabava i plemenit čin je ono što je super u ovoj akciji. Trik za dobivanje glasova je osmijeh od uha do uha… malo sam se zatvoreno obukla za mušku publiku, ali žene su bile glavne. Sve vrste kruha sam probala, još mi ostaje onaj sa sušenim rajčicama, idem sad na taj" kroz smijeh je komentirala Indira.

"Moj kruh je pobijedio jer je moj pristup u dobivanju glasova, za razliku od Dreletovog bio vrlo iskren, uz naglašavanje humanitarnog karaktera" - rekao je Zuhra.

"Služio sam se iznudama, ucjenama i prijetnjama da bi moj kruščić u kalupu dobio što više glasova" šalio se Drele.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju