Popularni iPhone u Japanu je dobio svoju novu verziju. Za cijenu od 25 eura ljubitelji ovog mnogima neodoljivog tehno slatkiša neće dobiti tehnološki poboljšano, već ukusno šećerno izdanje

Mala pekara 'Green Gables Sweets & Cafe' u Japanu počela je proizvodnju kolačića u obliku i Phona. Svi dijelovi ove slastice, jestivi su i prema izjavama onih koji su ga kušali, izrazito ukusni.

Četrdeset i četiri godine stara vlasnica Kumiko Kudo je prvu takvu delikatesu ispekla 2008. godine kao poseban dar za jednog od svojih stalnih kupaca.

Ubrzo nakon toga ukusni iPhone je zahvaljujući Twitteru postao poznat širom svijeta. Vijest o neobičnom desertu se proširila se i zahvaljujući japanskom kolumnistu Kazuyo Katsumiju te pop pjevačici Kohmi Hirose.

>> Zbog krize uživamo u domaćim kolačima

>> Video: Jestiva Chanelova torbica na hrvatski način

'Iznenadio me ogroman interes kupaca. Prvo smo ih pekli više iz zabave nego za potrebe prodaje. U početku nisam namjeravala primati dodatne narudžbe, ali sada je sve drugačije' objašnjava Kudo koji je prodala na stotine ovih tehno-slastica po cijeni od 25 eura.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju