Kopije Chanelovih torbica nisu ništa novo, no možete li ih pojest? I to je moguće, barem što se slastičarke Ane Marcelić tiče, koja izrađuje replike torbica, nakita i štikli u obliku ukusnih i originalnih torti

Sve vi koje si do sada niste mogle priuštiti Chanelovu torbicu vrijeme je da ju nabavite ili pojedete.

Ana Marcelić slastičarka iz Zagreba dosjetila se simpatičnog poklona koji će razveseliti sve žene.

Torte u obliku torbica s potpisom Louis Vuitton i Chanel, mobiteli, nakit i štikle samo su dio slastica koje Ana izrađuje za sve prigode.

'Ideja se rodila kada sam razmišljala što pokloniti odrasloj osobi. S obzirom da si većina ne može priuštiti jedan takav modni dodatak, bilo bi lijepo dobiti ga na poklon.

Dobivala sam razne narudžbe kao što su mobitel, štikle, laptop i slično, što veći izazov to mi je draže raditi', za Zadovoljnu je izjavila je Ana, samouka slastičarka i frizerka po struci, supruga poznatog košarkaša Davora Marcelića.

Slastičarnicu Fancy Cakes Ana je otvorila kako bi se opustila i uživala u kreativnosti, a ako je riječ o nekoj kompliciranijoj narudžbi, pomaže joj prijateljica akademska slikarica koja ideje stavlja na papir.

>> Čokoladni kolač gotov za 5 minuta

>> Cupcakes - kolačići kao stvoreni za tračanje uz kavu

Ova prava umjetnička djela mogu se izraditi u različitim varijantama okusa, a što je naj važnije, svi ukrasi su jestivi, pa možete navaliti na svoju Chanelovu torbicu.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju