Za tijesto:
125 g putra
200 g šećera
4 žumanjka
250 g brašna
1 prašak za pecivo
2 žlice kakaa
2 dl mlijeka
Za premaz:
4 bjelanjka
200 g šećera
>> Kineski desert u haljini od kokosa
>> Jesu li vaša nepca spremna za čokoladu?
Sastojke za tijesto možete pripremati kako su to nekad radile domaćice, prvo dobro tucite putar, dodajte šećer, tucite dvije namirnice zajedno, zatim umiješajte žumanjke. U smjesu dodajte brašno pomiješano s kakaom i praškom za pecivo i mlijeko. Ukoliko vam se ovaj način ne sviđa, možete sve sastojke dodati u posudu i poslužiti se mikserom.
Smjesu pecite 180°C u limu 20 do 25 minuta.
Za premaz istucite snijeg od bjelanjaka sa šećerom. Smjesu možete možete dodatno držati na pari i neprestano lupati da se šećer dobro otopi i smjesa zagrije.
Još zanimljivih recepata potražite na blogu Leeloo u sobici.