Nevjerojatna svadbena torta u kojoj su William i Kate te njihovi gosti uživali na slavlju u Buckingamskoj palači imala je osam katova te 900 ručno izrađenih cvjetića

Slastičarka Fiona Cairns kojoj je povjeren zadatak izrade svadbene torte iscrpljena je, no i presretna zbog slatkog remek dijela kojim su se častili mladenci i njihovi gosti.

>> Ukras na romantičnoj torti princa Williama i Kate Middleton

>> Na medeni mjesec u plavom: Kate u odličnom izdanju

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea, William i Kate obožavatelji su njezine voćne torte koju i Paul McCartney naručuje svakog Božića, a u prošlosti Fiona je izrađivala slastice za članove grupe Pink Floyd i Simply Red.

'Kate nije željel da torta ima sedam katova te da bude visoka i tanka', rekla je Fiona Cairns koja je napravila ljepoticu na osam katova te misli kako je uspjela.

Još jedna želja koja je morala biti ispunjena je da torta sadrži 17 različitih cvjetova koji zajedno govore 'jezik cvijeća', a svaki ima posebno značenje.

Svi sastojci kao ni recept za svadbenu tortu nisu otkriveni, no gosti i mladenci uživali su u rapsodiji okusa od grožđica, oraha, naranče, višanja i konjaka.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju